//Tatăl unei alte celebrități sud-coreene acuzat de înșelăciune

Tatăl unei alte celebrități sud-coreene acuzat de înșelăciune

Ieri, 4 decembrie a.c., tatăl fostei membre a trupei Girls` Generation, Tiffany, a ținut prima pagină a ziarelor sud-coreene, acesta fiind acuzat de înșelăciune.

Cel care a făcut aceste acuzații a pretins că este victima înșelăciunii tatălui lui Tiffany în anul 2007, pe când se afla în Manila, Filipine.Victima a relatat: „Aveam încredere în el și i-am împrumutat bani, dar nu i-am mai primit înapoi. Am renunțat la ei de acum 10 ani, dar acum am prins curaj să vorbesc. Ultima dată când am putut să îl contactez a fost în luna aprilie anul acesta.” Acesta a mai declarat: „Știu că asta s-a întâmplat acum 10 ani și îmi fac griji că am adus asta din nou în discuție. În orice caz, cred că societatea noastră a devenit un loc în care acum putem vorbi liber public despre familiile celebrităților. De aceea postez asta abia acum, după atât de mulți ani”.

Astăzi, 5 decembrie a.c., un reprezentant al agenției lui Tiffany a dat următorul comunica: „Lui Tiffany i-a fost greu, dar ea s-a decis să nu mai țină legătura cu tatăl său. Ea a avut multe greutăți din cauza problemelor acestuia. O dată, chiar i-a plătit datoriile tatălui ei. Atunci, ea s-a gândit că trebuie să își ajute tatăl, fiind membru al familiei sale”.Tiffany a declarat: „Am primit multe amenințări de la tatăl meu și de la prietenii lui. Nu pot ascunde asta, așa că am decis să rup legătura cu el. Au trecut de atunci 7 ani. E greu să fac o declarație despre ceva atât de neplăcut ca acesta. Îmi cer scuze tuturor celor care au fost victime sau au suferit din cauza asta”.
Sursa: kstarlive.com