//Top 10 cei mai faimoși idoli K-Pop în întreaga lume, conform unei reviste britanice

Top 10 cei mai faimoși idoli K-Pop în întreaga lume, conform unei reviste britanice

Acest clasament se bazează pe datele strânse de pe peste 70 de platforme de socializare din întreaga lume.

Recent, revista britanică „Nubia Magazine” a publicat un top al celor mai faimoși idoli K-Pop în întreaga lume, top realizat din colectarea datelor de pe rețele de socializare, trend-urile de pe Google și Google News, precum și în urma unui sondaj realizat pe stradă în mai multe țări ale lumii.Pe baza acestor date strânse, vedeți mai jos Top 10 a celor mai faimoși idoli K-Pop la nivel mondial:

Locul 10. Eunwoo (ASTRO)

Eunwoo este vocalistul și imaginea centrală a trupei ASTRO, el fiind cunoscut atât pentru calitățile sale vocale, cât și pentru talentul său actoricesc. Mulți fani sunt topiți după frumusețea sa, fiind supranumit și „Face Genius” („Fața Geniu”), dar Eunwoo nu este doar un chip frumos, el fiind și extrem de inteligent (cel mai inteligent dintre toți membrii trupei ASTRO). Chiar idolul însuși a declarat că dacă nu devenea cântăreț, ar fi fost profesor, medic sau prezentator de știri.

Locul 9. Rosé (BLACKPINK)

Rosé este vocalista și dansatoarea principală a trupei BLACKPINK, talentul său fiind confirmat prin faptul că a fost pe primul loc la audiția din Australia pe care a ținut-o compania YG Entertainment. Fanii o iubesc atât pentru frumusețea ei, cât și pentru vocea sa unică și plăcută.Locul 8. Baekhyun (EXO)

Baekhyun, vocalist principal al trupei EXO, este singurul membru al acestei trupe care se află în acest clasament. Pe lângă vocea sa excepțională și energia sa bine-cunoscută, Baekhyun și-a demonstrat talentul și ca actor, jucând în drama „Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”, alături de I.U., Lee Joon Ki și Kang Ha Neul. Recent, a avut și un imens succes ca artist solo, albumul său depășind un milion de copii vândute.

Locul 7. Jennie (BLACKPINK)

Jennie este rapper-ul principal al trupei BLACKPINK și prima dintre colegele sale de trupă care s-a lansat solo. Cunoscută atât pentru calitățile sale muzicale, cât și pentru visual-ul său, Jennie s-a clasat în Top 20 a „100 Most Beautiful Faces” („Cele Mai Frumoase 100 Fețe”) în anii 2018 și 2019.Locul 6. J-Hope (BTS)

J-Hope, dansator principal, rapper și vocalist al trupei BTS, este unul dintre membrii acestei trupe ce se află în acest top. El este iubit în întreaga lume atât pentru talentul său artistic, dar și pentru personalitatea lui luminoasă și veselă, reușind să îi facă pe toți să zâmbească. De fapt, numele său de scenă „J-Hope” a fost ales tocmai pentru că este o sursă permanentă de lumină și speranță pentru fanii săi.

Locul 5. Jisoo (BLACKPINK)

Jisoo este vocalista principală și imaginea centrală a trupei BLACKPINK și a fost lăudată încă de la debut pentru frumusețea sa naturală. Talentată la muzică și frumoasă, Jisoo a acceptat o nouă provocare, primind un rol principal în viitoarea dramă „Snowdrop”, în care va juca alături de actorul Jung Hae In.Locul 4. Jimin (BTS)

Jimin, vocalist și dansator al trupei BTS, a fost lăudat pentru talentul său în dans încă de pe timpul liceului, iar fanii sunt de-a dreptul absorbiți de el atât pentru faptul că este unul dintre cei mai buni dansatori ai generației sale K-Pop, cât și pentru frumusețea chipului său.

Locul 3. Lisa (BLACKPINK)

Lisa, rapper și dansator principal al trupei BLACKPINK, precum și mezina trupei, a fost declarată una dintre cele mai bune dansatoare din K-Pop al generației sale. Pe lângă aceste talente artistice, Lisa este considerată și una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, fiind pe locul 2 în topul „100 Most Beautiful Faces”  în anul 2020, locul 3 în 2019 și locul 9 în anul 2018.Locul 2. Jungkook (BTS)

Jungkook, mezinul trupei BTS dar și vocalist principal, dansator principal rapper, imaginea centrală a trupei, așa că titlul de „Golden Maknae” (mezinul de aur) nu l-a primit gratuit. Nu numai că este extrem de talentat în ceea ce face, dar este și extrem de frumos, în anul 2019 fiind pe #1 în topul topul „100 Most Beautiful Faces”.

Locul 1. V (BTS)

V, membrul trupei BTS, este cel mai faimos idol K-Pop în întreaga lume. Nu numai că este extrem de talentat în mai multe domenii pe lângă muzică (fotografie, modă, desn), dar este și deosebit de chipeș, fiind considerat cea mai frumoasă față din lume în anul 2017, iar carisma sa este incontestabilă. El a evoluat mult de la debut până în prezent mai ales la capitolul dans, care i-a dat multă bătaie de cap la început.Sursa: koreaboo.com