//Top 10 cele mai influente celebrități din Coreea de Sud din anul 2017

Top 10 cele mai influente celebrități din Coreea de Sud din anul 2017

Forbes Coreea de Sud a dat publicității un top al celor mai influente celebrități ale anului 2017, până în acest moment:

  1. Oh Seung Hwan

Oh Seung Hwan este un sportiv sud-coreean, aruncător în echipa de baseball St. Louis Cardinals din Statele Unite ale Americii din anul 2016 iar anul acesta și-a reînoit contractul pentru încă un an.

[caption id="attachment_2902" align="aligncenter" width="750"] Oh Seung Hwan[/caption]
  1. Jo Jung Suk

In anul 2017, cunoscutul actor Jo Jung Suk  a lucrat la 2 mari proiecte: filmul „Drug King” și  drama „Two Cops”.

[caption id="attachment_2893" align="aligncenter" width="751"] Jo Jung Suk[/caption]
  1. Kim Yoo Jung

In anul 2016, actrița Kim Yoo Jung a jucat în drama de succes „Love in the Moonlight” alături de actorul Park Bo Gum, iar în 2017 a jucat alături de Cha Tae Hyun în filmul „Because I Love You”.

[caption id="attachment_2901" align="aligncenter" width="751"] Kim Yoo Jung[/caption]
  1. Song Hye Kyo

De la cunoscuta dramă „Descendants of the Sun”, actrița Song Hye Kyo nu a mai fost implicată în nici un proiect artistic însă, anunțul căsătoriei ei cu faimosul actor Song Joong Ki, care a fost cap de afiș în toată media, i-a adus un loc în acest top.

[caption id="attachment_2900" align="aligncenter" width="750"] Song Hye Kyo[/caption]
  1. Suzy

În 2017, Suzy (membră a trupei K-Pop Miss A) a debutat solo cu albumul „Yes?No?” și imediat a dominat topurile cu piesa ”Pretend”.  Tot în acest an, a mai avut și un proiect important ca actriță, jucând în drama „While You Sleeping” alături de actorul Lee Jong Suk, dramă ce va fi lansată spre sfârșitul acestui an.

[caption id="attachment_2899" align="aligncenter" width="750"] Suzy[/caption]
  1. BTS

Anul 2017 a fost cel mai bun an al trupei BTS. După ce au câștigat   Billboard Music Award, BTS și-au continuat turneul mondial și au devenit cei mai recunoscuți artiști sud-coreeni din lume.

[caption id="attachment_2898" align="aligncenter" width="750"] BTS[/caption]
  1. EXO

De curând, trupa EXO a lansat noul lor album „The War” alături de piesa lor principală „Ko Ko Bop”. De la lansare și până acum, ei au câștigat numeroase premii muzicale și au fost pe primul loc în peste 100 de show-uri muzicale tip concurs.

[caption id="attachment_2897" align="aligncenter" width="750"] EXO[/caption]
  1. TWICE

Trupa de fete TWICE au devenit în acest an Numărul 1 dintre toate trupele feminine din Asia cu 2 hit-uri: „Knock Knock” și „Signal”. După câștigarea a numeroase show-uri muzicale și dominarea multor clasamente muzicale din Coreea de Sud, ele și-au făcut debutul și în Japonia unde au avut un succes masiv. Trupa Twice este singura trupă feminină K-Pop din acest clasament Forbes.

[caption id="attachment_2896" align="aligncenter" width="750"] Twice[/caption]
  1. Song Joong Ki

După imensul succes cu drama „Descendants of the Sun”, anul acesta frumosul actor Song Joong Ki a jucat în filmul lansat de curând, „The Battleship Island”, regizat de Park Moo Young, și care a bătut recordurile de box-office în prima săptămână de la lansare.

[caption id="attachment_2895" align="aligncenter" width="750"] Song Joong Ki[/caption]
 

  1. Park Bo Gum

Actorul Park Bo Gum a jucat în drama „Love in the Moonlight”, alături de Kim Yoo Jung și a dominat media prin aparițiile sale din acest an în diferite show-uri de varietăți sau emisiuni de televiziune. A fost invitat „special” în show-uri de mare succes, cum ar fi „Infinite Challenge” și „Running Man” sau ca gazdă în multe ediții ale show-ului muzical „Music Bank”.

[caption id="attachment_2894" align="aligncenter" width="750"] Park Bo Gum[/caption]
Sursa: koreaboo.com