//Top 10 idoli iubiți de homosexualii sud-coreeni

Top 10 idoli iubiți de homosexualii sud-coreeni

Nu cred că puteți bănui cine e numărul 1!

Recent, sute de homosexuali din Coreea de Sud au votat în comunitatea lor online pentru celebritatea lor masculină preferată.În urma acestui sondaj, idolii de mai jos sunt în TOP 10 a preferințelor acestora.

Locul 10: Sungjae (BTOB)
E ușor de înțeles de ce Sungjae este în top, fiind extrem de talentat atât în muzică, cât și în actorie.

Locul 9: Ong Seong Wu
După finalizarea proiectului Wanna One, Ong a luat calea actoriei, iar talentul său actoricesc a impresionat pe toată lumea, inclusiv comunitatea gay sud-coreeană.Locul 8: Junho (2PM)
Junho fură inimi încă din 2008. Cu un astfel de corp și un talent pe măsură, cu siguranță Junho va fi în acest top pentru multă vreme.

Locul 7: Wonpil (Day6)
Cui nu îi place un bărbat care știe să cânte la clape? Formațiile rock vor fi întotdeauna sexy!Locul 6: D.O. (EXO)
După ce a „frânt” inimile tuturor cu trupa EXO, D.O. a impresionat apoi maxim și cu talentul său deosebit și în actorie.

Locul 5: Jin (BTS)
Cum s-ar fi putut ca visual-ul trupei BTS să nu fie în acest clasament? Doar titlul de „cel mai chipeș idol din lume” nu l-a primit chiar degeaba.Locul 4: Shownu (MONSTA X)
Maxilarul său proeminent și personalitatea sa protectivă au făcut ca toată lumea, indiferent de gen sau orientare sexuală, să se îndrăgostească de el.

Locul 3: V (BTS)
Premiile de „Cel mai sexy / chipeș bărbat în viață” nu le-a primit fără motiv, nu?Locul 2: Baekho (  NU’EST)
Generozitatea și inima lui bună completează perfect acest bărbat multi-talent.

Locul 1: Taecyeon (2PM)
Acest bărbat face totul de ani de zile, așa că nu e o surpriză că e Numărul Unu. Vocea lui profundă, dansul sexy, scenele fără cămașă ajunse notorii și mult talent, prin toate acestea, Taecyeon a reușit să fure inimile tuturor.
Sursa: koreaboo.com