În timp ce unele persoane cred că a avea o aluniță pe față, te pot face mai puțin atractiv, cei 7 idoli demonstrează contrariul.

În perioada 2 – 16 februarie a.c. a avut loc un sondaj de opinie în rândul sud-coreenilor, printr-o aplicație de mobil, „IdolChamp”, prin care utilizatorii alegeau idolul cu alunițe pe față, pe care îl considerau cel mai atrăgător. Au fost 36.329 de utilizatori care au participat la acest vot.Astfel cu un număr de 15.549 de voturi (42,8%), membrul trupei Wanna One, Ong Seon Wu a fost pe locul #1, cu cele trei alunițe adorabile de pe obrazul lui stâng.

Pe locul #2, s-a clasat liderul trupei GOT7, JB, cu un număr de 6.399 de voturi (17,61%), pentru cele două alunițe pe care le are sub sprânceana stângă.

Cu alunița lui în formă de inimă de sub ochiul drept, membrul trupei iKON, Jinhwan, s-a clasat pe locul trei, cu 2.898 de voturi (7,98%).

Pe locul #4, cu 2.684 de voturi (7,39%) este Chaeyoung (TWICE), pentru alunița sa de sub buză și, la o mică diferență, pe locul #5, membra trupei MAMAMOO, Solar, pentru alunița de sub sprânceana dreaptă.

N (VIXX) s-a clasat pe locul #6 iar Sunmi pe locul #7.
Sursa: kstarlive.com

TAGS: kpop idols
lang="ro-RO"> Top 7 idoli cu cele mai fermecătoare alunițe pe față | KorJapFan
Site icon KorJapFan

Top 7 idoli cu cele mai fermecătoare alunițe pe față

Exit mobile version