//Top 9 cei mai bogați idoli K-Pop

Top 9 cei mai bogați idoli K-Pop

Cei mai bogați idoli K-Pop sunt, evident, nume mari ai momentului în industria de entertainment sud-coreeană și a lumii.

K-Pop-ul este o industrie uriașă, unde, în fiecare an, debutează numeroase trupe. Dar nu toți care devin idoli sunt atât de bine plătiți ca cei din acest top.Locul 9: GOT7

Datorită numeroaselor sale turneea, membrii trupei GOT7 au reușit să ăși facă fani în întreaga lume. Aceste turnee combinate cu masivele vânzări de albume, au adus câștiguri substanțiale membrilor acestei trupe.

Locul 8: Red Velvet

Și fetele de la Red Velvet câștigă bine, mai ales de când au reușit să atragă atenția fanilor de peste ocean.

Locul 7: Wanna One

Datorită uriașului lor succes, singurul lor album s-a vândut și încă se vinde uimitor de bine, precum și mini albumele lor.Locul 6: SEVENTEEN

Numeroasele turnee, concerte și intrarea pe piața japoneză le-a adus membrilor trupei Seventeen câștiguri substanțiale.

Locul 5: EXO

Muzica lor se vinde uimitor de bine, iar versatilitatea lor de pe piața sud-coreeană și de pe cea chineză le-a dat o mare mână de ajutor.

Locul 4: TVXQ

Ei sunt o legendă vie, în special în Japonia, unde fac mai mulți bani pentru mai puține concerte decât oriunde altundeva în lume. Cum Japonia are cea de-a doua industrie muzicală ca și mărime, după Statele Unite ale Americii, celor doi membri ai trupei TVXQ le merge foarte bine, cu toate că nu mai au grandoarea pe care o aveau la începuturile trupei TVXQ.

Locul 3: BLACKPINK

Cu toate că vânzările albumelor lor nu sunt impresionante, fetele au un venit considerabil datorită turneelor și a interesului mare al japonezilor asupra muzicii lor.Locul 2: Twice

Trupa Twice este regina trupelor feminine K-Pop. Cu toate că trupele de fete nu sunt la fel de bine vândute față de cele de băieți, Twice este excepția de la regulă.

Locul 1: BTS

Evident că trupa BTS este în fruntea clasamentului. Ei sunt fenomenul K-Pop al momentului, bat recorduri după recorduri și au milioane de fani în întreaga lume. Pur și simplu au totul!
Sursa: koreaboo.com