//Toți cei opt actori din rolurile principale ale filmului „Parasite” vor fi prezenți la ceremonia decernării Premiilor Oscar

Toți cei opt actori din rolurile principale ale filmului „Parasite” vor fi prezenți la ceremonia decernării Premiilor Oscar

Întreaga distribuție din rolurile principale ale filmului de mare succes din 2019, „Parasite”, va merge la ceremonia decernării Premiilor Oscar!

Ieri, 4 februarie 2020, a fost confirmat faptul că toți cei opt actori, împreună cu regizorul filmului, Bong Joon Ho, vor fi prezenți la Los Angeles, la cea de-a 92-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film.Bong Joon Ho, Jo Yeo Jung și Lee Jung Eun sunt deja în Statele Unite ale Americii, în timp ce Song Kang Ho, Lee Sun Gyun, Park So Dam, Jang Hye Jin și Park Myung Hoon vor pleca spre Los Angeles pe 7 și 8 februarie. Ultimul care se va alătura echipei sale va fi actorul Choi Woo Shik, care va pleca pe 9 februarie și va ajunge chiar în dimineața zilei ceremoniei.

Filmul „Parasite” este nominalizat la șase categorii de premii, inclusiv la categoria „Cel Mai Bun Film”.

Aceasta este pentru prima dată în istoria acestor premii când un film sud-coreean este nominalizat la categoria „Cel Mai Bun Film” și pentru prima dată când un regizor sud-coreean este nominalizat la categoria „Cel Mai Bun Regizor”.

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar va avea loc pe 9 februarie a.c., ora locală 17,00 (în România, pe 10 februarie, la ora 3,00 a.m.).

Mult succes!!
Sursa: soompi.com

TAGS: