//Trupa BTS a anunțat datele și locațiile pentru viitorul lor turneu „Map Of The Soul Tour”. Vedeți și în care orașe din Europa vor concerta!

Trupa BTS a anunțat datele și locațiile pentru viitorul lor turneu „Map Of The Soul Tour”. Vedeți și în care orașe din Europa vor concerta!

BTS se pregătește pentru noul lor turneu mondial.

Astăzi, 22 ianuarie 2019, Big Hit Entertainment a dat publicității posterul în care sunt anunțate datele și orașele din întreaga lume în care vor concerta cei șapte faimoși idoli K-Pop.Turneul va începe pe 11 aprilie, primul lor concert având loc la Seul (Coreea de Sud), pe Olympic Stadium, continuând apoi cu numeroase orașe din Statele Unite ale Americii, Canda și Japonia.

Vestea bună este că BTS va fi prezentă și în țările din Europa, și anume: pe 3 și 4 iulie, la Londra (Marea Britanie), pe 11 și 12 iulie, la Berlin (Germania), iar pe 17 și 18 iulie vor fi la Barcelona (Spania).

Agenția lor a mai declarat că este posibil să fie stabilite și alte locații, în afară de cele anunțate deja, pe care le vor anunța ulterior, după ce vor fi confirmate.În prezent, trupa BTS se pregătește pentru lansarea celui de-al patrulea lor full album, „Map of the Soul: 7”, care va avea loc pe 21 februarie a.c..

Vedeți mai jos filmul de artă realizat pe ultimul lor single pre-lansat, „Black Swan”:
Sursa: soompi.com

TAGS: