//Trupa BTS a câștigat trei premiii la American Music Awards, învingându-i pe Jonas Brothers, Elton John, Pink și Ariana Grande!

Trupa BTS a câștigat trei premiii la American Music Awards, învingându-i pe Jonas Brothers, Elton John, Pink și Ariana Grande!

Pe 24 noiembrie 2019, în Los Angeles a avut loc cea de-a 47-a ediție a decernării prestigioaselor premii American Music Awards.

Trupa BTS a fost nominalizată la trei categorii, reușind performanța de a le câștiga pe toate.Astfel, la categoria „Favorite Duo or Group – Pop/Rock”, trupa BTS a reușit să se impună în fața reputaților artiști Jonas Brothers și Panic! At the Disco, la categoria „Favorite Social Artist” a reușit să fie câștigători, învingând trupa EXO, dar și pe celebrii artiști Billie Eilish, Ariana Grande și Shawn Mendes, în timp ce la categoria „Tour of the Year” (Turneul Anului), obținerea acestui premiu este și atât mai impresionantă, deoarece au reușit să învingă pe cei mai de top artiști de renume internațional, și anume Elton John, Pink, Ed Sheeran și Ariana Grande.

Felicitări, BTS!!
Sursa: en.wikipedia.org/wiki/American_Music_Awards_of_2019