//Trupa BTS a devenit subiect de curs la universitatea americană UC Berkeley

Trupa BTS a devenit subiect de curs la universitatea americană UC Berkeley

Noul curs de la universitatea americană valorează două puncte de credit.

Pentru americani, trupa BTS fiind cea mai de top trupă K-Pop, la noul curs al universității UC Berkeley, băieții vor fi subiectul principal de dezbatere și învățare și va începe în primăvara acestui an.

Deși cursul intitulat „Viitoarea Generație de Lideri: BTS” aparține departamentului de științe sociale, pot participa toți studenții universității, indiferent de profilul de care aparțin.Acest curs se va baza studiul trupei BTS și impactul global pe care îl au cei șapte băieți. Studenții vor putea explora întreagul istoric al trupei, performanța lor artistică, actele filantropice și multe altele. La curs se va discuta despre conceptele albumelor lor și a videoclipurilor, precum și multe alte subiecte, cum ar fi articolele de presă sau interviurile date de aceștia.

Vedeți mai jos descrierea oficială a cursului:

„Despre curs

Acest curs se va concentra pe trupa sud-coreeană de băieți BTS și impactul lor la nivel global. Vom explora istoricul trupei, performanța artistică, actele filantropice și multe alte aspecte, pentru a analiza creșterea impactului lor în societate, precum și succesul lor internațional. În plus, ne vom cufunda într-o lume complexă pe care ei au creat-o prin intermediul conceptelor din albumele și video-urile lor, cunoscută ca și „Universul Bangtan”. De asemenea, vom vedea textele apărute în media, cum ar fi articole și interviuri, precum și videoclipurile acestora, pentru a permite studenților să aducă propriile păreri și să-și creeze propriile teorii despre succesul trupei.

Orele de curs vor consta în lecturi, proiecții și discuții în grup. Lecturile se vor axa pe material introductiv, în timp ce proiecțiile vor suplimenta aceste materiale.

Temele pentru acasă vor consta în reflecții săptămânale despre analiza conceptelor discutate la ore. În plus, notițele luate în fiecare săptămână vor ajuta la pregătirea următoarei ore.”

Interesant, nu-i așa?

Conform Wikipedia.org, Universitatea Berkeley din California, denumită și UC Berkeley, este o universitate de cercetare publică situată în Berkeley, California, Statele Unite ale Americii. Universitatea ocupă 2.692 hectare în partea estică a Golfului San Francisco, cu campusul central întinzându-se pe aproximativ 81 ha. Berkeley oferă aproximativ 350 de programe universitare și postuniversitare într-o gamă largă de discipline. A fost înființată în 1868 și este cea mai veche dintre cele zece campusuri majore afiliate la Universitatea din California (UC).
Sursa: kstarlive.com

TAGS: