//Trupa BTS se află în „Top 25 a Celor mai Influente Personalități de pe Internet”

Trupa BTS se află în „Top 25 a Celor mai Influente Personalități de pe Internet”

Băieții din trupa BTS sunt singurele personalități sud-coreene incluse de revista americană TIME în „Top 25 a Celor mai Influente Personalități de pe Internet”.

Ei apar alături de multe nume celebre la nivel mondial, cum ar fi Rihanna, Donald Trump, Kanye West sau Kylie Jenner.Ieri, 28 iunie a.c., revista TIME din Statele Unite ale Americii a publicat, pentru al patrulea an consecutiv, acest top al celor mai influente persoane de pe internet, criteriile de evaluare pentru crearea acestui clasament fiind impactul global pe rețelele de socializare și capacitatea generală de a genera știri.

Trupa BTS a fost selectată pentru a doua oară consecutiv, ei fiind singurii sud-coreeni care se regăsesc în acest clasament.

Revista TIME a declarat: „Timp de o jumătate de decadă, de la momentul debutului lor, cei șapte membri a trupei pop sud-coreene, BTS, câștigă continuu atenția globală. Ei au dărâmat deja cel puțin unul din propriile lor recorduri din Statele Unite ale Americii, în anul 2018, prin lansarea celui mai bine vândut album K-Pop din toate timpurile. Dar, adevăratul motor care stă în spatele succesului lor fanii lor pasionali, care s-au autointitulat „ARMY” și care consumă cu lăcomie absolut tot ce are legătură cu trupa, de la tweeter la video. Trupa a rezistat peste 89 de săptămâni în clasamentul Billboard’s Social 50, mai mult decât Justin Bieber, și recent au câștigat Top Social Artist at the Billboard Music Awards, pentru al doilea an consecutiv. Prezența constantă pe rețelele de socializare a fiecăruia dintre băieți, alături de lansările solo periodice, susțin în continuare trupa, existând cel puțin 50 de milioane de adepți ai trupei BTS pe platformele de socializare de limbă engleză”.

Felicitări, BTS!
Sursa: kbsworld.kbs.co.kr

TAGS: