//Trupa BTS și Kang Daniel (Wanna One) apar pe lista revistei Forbes Korea la categoria „2030 Power Leaders”

Trupa BTS și Kang Daniel (Wanna One) apar pe lista revistei Forbes Korea la categoria „2030 Power Leaders”

Forbes Korea i-a inclus recent pe membrii trupei BTS și membrul trupei Wanna One, Kang Daniel, în lista celor mai puternici lideri de opinie.

Din anul 2012, Forbes a întocmit o listă cu personalități publice între 20 și 30 de ani, care au un impact mare asupra societății. Aceste personalități nu fac parte doar din industria de entertaiment, ci absolut din toate domeniile (tehnologie, frumusețe, finanțe, etc).

Directorul rețelei de televiziune prin cablu JTBC a explicat: „Trupa BTS nu este clasificată doar ca o trupă K-Pop, ci ca cea mai bună trupă de băieți la nivel internațional”.

Trupa BTS sunt deosebit de populari în întreaga lume iar numărul fanilor lor, ARMY, este uriaș.Despre Kang Daniel a vorbit criticul de film Hwang Nam Woong, care l-a descris ca fiind o nouă legendă în industria de entertainment. El a afirmat că idolul K-Pop este un artist multilateral, versatil în toate domeniile acestei industrii, inclusiv în show-urile de divertisment.

Alte nume care apar în lista celor de la Forbes Korea sunt actrița Kim Tae Ri, actorul Yang Se Jong și producătorul Jeong Ka Young.

Sursa: kstarlive.com