//Trupa BTS va fi noua imagine pentru smatphone-urile companiei LG

Trupa BTS va fi noua imagine pentru smatphone-urile companiei LG

Astăzi, 3 aprilie a.c., agenția de știri Yonhap a anunțat că LG Electronics Inc. A declarat că a încheiat un contract cu trupa sud-coreeană K-Pop, BTS, pentru promovarea smartphone-urilor la nivel mondial.

Astfel, băieții din trupa BTS vor promova smartphone-urile LG Electronics, inclusiv un nou produs al lor, produs ce va fi lansat în iunie anul acesta, prin intermediul reclamelor și diverse platforme, inclusiv pe rețelele de socializare.

Compania a declarat că speră ca trupa BTS, prin imensa popularitate de care se bucură nu numai în Coreea de Sud, ci și în Statele Unite ale Americii, în Europa și America de Sud, va reuși să crească imaginea brandului pe piața internațională.

Tot cei de la LG Electronics au mai declarat că au ales trupa BTS ca noua lor imagine, datorită talentului lor și a relației lor cu fanii, care constituie o bună strategie de afacere.

Gigantul tehnologic sud-coreean au mai spus că ei sunt acum preocupați de îmbunătățirea principalelor caracteristici ale smartphone-urilor și a software-ului utilizat.

„Așa trupa BTS au devenit artiști de talie internațională, datorită eforturilor lor continue și a capacităților lor puternice, LG intenționează să stabilească o nouă imagine a smartphone-urilor, bazată pe perfecțiune și diverse avantaje”, au mai declarat reprezentanții companiei LG.

LG Electronics se luptă din răsputeri să revitalizeze piața lor de telefoane mobile care, de câțiva ani, este într-o scădere drastică.

Sursa:english.yonhapnews.co.kr

TAGS: