//Trupa CNBLUE – 11 ani de la debut!

Trupa CNBLUE – 11 ani de la debut!

Cu ocazia împlinirii a 11 ani de la debut, membrii trupei CNBLUE și-au exprimat recunoștința și au mulțumit fanilor.

Trupa a debutat pe 14 ianuarie 2010, cu single-ul „I’m a Loner”, de pe primul lor mini album „Bluetory” într-o formulă de cinci membri, și anume Yonghwa, Minhyuk, Jungshin, Jonghyun și Kwangjin, în prezent rămânând în trupă doar primii trei.
Astăzi, 14 ianuarie 2021, Yonghwa a scris pe contul său de Instagram: „Au trecut deja 11 ani de când noi am debutat cu „I’m a Loner”. Îmi pare că a trecut atât de repede. Totuși, nu sunt un singuratic („loner”) datorită fanilor noștri, care mi-au stat alături întotdeauna. Haideți să rămânem la fel și în viitor. Vă mulțumesc!!!”
Minhyuk a scris: „Astăzi în 2010. Am debutat cu CNBLUE. Au trecut 11 ani pur și simplu și acum suntem în 2021. Pentru toți cei care au fost alături de mine. Tuturor fanilor noștri BOICE din întreaga lume. Tuturor membrilor familiei FNC. Vă mulțumesc foarte mult tuturor. Deși timpul se scurge an după an, amintirile pe care le port cu mine și recunoștința devin din ce în ce mai mari. Vă mulțumesc și vă iubesc.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MR.K (@mr_kanggun)
Jungshin a scris mesajul de mulțumire în limba enegleză, spunând: „Boice! Vă mulțumesc la aniversarea a 11 ani. Cred că e grozav să faci ceva mai mult de zece ani. CNBLUE a putut fi activă pentru atât de mult timp datorită fanilor noștri. Vă mulțumesc foarte mult. Abia așteptăm ziua în care ne vom reîntâlni și ne vom bucura împreună la concert! Vă rog să rămâneți sănătoși între timp! Vă iubesc.”
La mulți ani, CNBLUE!

Sursa: soompi.com

TAGS: