Membrele trupei Stellar au anunțat că trupa s-a destrămat.

Pe 25 februarie, fetele au susținut un fan meeting în Seul, unde, alături de membrele actuale ale trupei, Minhee, Hyoeun, Soyoung și Youngheun, au fost prezente și fostele membre Gayoung și Jeonyul. Cu lacrimi în ochi, ele au dat această veste tristă fanilor.

Deoarece contractele lor cu compania Entertainment Pascal s-au încheiat recent, ele au decis sa nu mai continue si nu au înoit contractele. Fiecare dintre ele doresc să își continue carierele pe drumuri separate.După acest eveniment în care au anunțat destrămarea trupei, Minhee a postat, pe contul ei de Instagram, o scrisoare în care a scris: „M-am gândit că această clipă va veni cândva, departe, în viitor, dar timpul a trecut atât de repede… Privind înapoi, momentele trăite alături de Twinkles vor deveni amintiri de neuitat…”

În final, ea a scris: „Acum, noi vom merge pe drumuri separate… Îmi voi da toată silința pentru a vă arăta o versiune a mea îmbunătățită, ca Joo Mi Hee, nu ca membra trupei Stellar, Minhee, așa că, vă rog să mă susțineți mult. …Vă iubesc, Twinkles!”
Trupa Stellar a debutat în anul 2011 cu piesa „Rocket Girl”, dar au atras atenția cu piesele „Marionette” și „Sting”.

Sursa: soompi.com

TAGS: stellar
lang="ro-RO"> Trupa de fete STELLAR s-a destrămat | KorJapFan
Site icon KorJapFan

Trupa de fete STELLAR s-a destrămat

Exit mobile version