//Trupa INFINITE a sărbătorit 11 ani de la debut împreună cu fanii

Trupa INFINITE a sărbătorit 11 ani de la debut împreună cu fanii

Ieri, 9 iunie 2021, trupa INFINITE a împlinit 11 ani de la debut și au marcat acest frumos moment alături de fanii lor.

În afară de L (Kim Myung Soo) și Woohyun, care sunt în armată acum, ceilalți membri ai trupei, Sungjong, Sungyeol, Sunggyu și Dongwoo, au avut o transmisiune live în fața fanilor lor.În timpul transmisiunii, fiecare membru al trupei a vorbit fanilor despre ei înșiși, despre ceea ce fac și simt.

Astfel, Sungjong a spus: „A trecut o lună de când am fost lăsat la vatră și încă mă simt ciudat că am revenit în societate. I-am văzut de câteva ori, pe când eram în armată, pe ceilalți membri ținând transmisiuni live, dar am emoții pentru că este prima dată când facem asta împreună”.

Dongwoo și-a exprimat tristețea că nu a fost prezent la aniversarea de anul trecut de la debut: „La acel moment, l-am întrebat pe managerul meu dacă pot fi prezent la acea transmisiune live măcar cu vocea. Dar până să primesc permisiunea, transmisiunea live se și încheiase și asta m-a întristat”.Sungyeol a adăugat: „Când i-am văzut pe Sunggyu și Myungsoo mâncând mâncare gustoasă, îmi doream și eu să pot mânca cu ei. Acum, că Myungsoo este în armată, rolurile s-au inversat”.

Sungjong și-a exprimat sentimentele pe care le are acum, după 11 ani de la debut: „Este atât de uimitor să fiu chiar aici la cea de-a 11-a noastră aniversare. Membrii trupei iubesc mult INFINITE. Ținem des legătura între noi și ne întâlnim măcar o dată la un anumit timp. Le sunt recunoscător colegilor mei și vouă, INSPIRIT (fanii trupei INFINITE).”

Tot Sungjong a pregătit în secret brățări aniversare pe care le-a dăruit colegilor lui de trupă, spunând: „Despre asta nu am vorbit cu compania. M-am gândit la asta eu însumi. Brățările le-am primit abia ieri, prin poștă. Le-am comandat eu însumi, gândindu-mă la ceilalți membri. Le-am pregătit de acum o lună și au chiar și inițialele mele pe ele”.
În timpul transmisiunii live, membrii trupei INFINITE au vorbit despre talentele lor de la debut și au jucat bingo: „Pe atunci, am simțit că fiecare dintre noi trebuie să aibă un fel de talent unic, așa că am inventat noi abilități. Chiar dacă nu erau talente reale, noi așa le-am numit”.

Premiul pentru cel care câștigă jocul a fost un anumit tip de pâine, și anume pâinea pe care ei o mâncau des pe vremea când erau doar trainee: „Pe când eram trainee, nu aveam voie să mâncăm așa ceva, dar noi o cumpăram și o mâncam pe ascuns. Îl cunoaștem pe proprietar, iar aceasta chiar este o brutărie deschisă demult”.

Membrii trupei au avut parte și de o surpriză, când Woohyun, care este în armată, le-a dat un telefon. Imediat cum au răspuns la telefon, acesta a spus: „Unde este brățara mea? Mă bucur să vă văd, INSPIRIT. Eu sunt bine și mai am doar 56 de zile. Ne vom vedea curând, așa că vă rog să mă mai așteptați un pic”.
În final, membrii trupei și-au exprimat recunoștința față de fani, care au stat alături de ei timp de 11 ani. Astfel, Sunggyu a declarat: „A trecut multă vreme de când nu ne-am mai întâlnit să vorbit despre vremurile trecute. Mai presus de toate, vă mulțumesc, INSPIRIT, că ne-ați susținut timp de 11 ani, care nu este puțin timp. Nu a fost ușor, pentru că toți suntem împrăștiați, așa că îi mulțumesc lui Woolim pentru că ne-a adus împreună pentru această transmisiune”.

Sungyeol a mai adăugat: „Trebuia să fim împreună la cea de-a 10-a aniversare și e trist că nu am reușit atunci. Chiar dacă suntem doar patru dintre noi aici, sperăm să stăm cu toții în fața voastră la cea de-a 12-a noastră aniversare. Vă vom saluta oficial atunci pe toți”.

Dongwoo a spus: „Am prins rădăcini în pământul companiei și am crescut hrănindu-ne cu nutrienți. Mergând înainte, vom primi dragoste din partea fanilor noștri și vom culege fructele, care sunt albumele noastre, continuând să creștem ca și INFINITE”.

În final, Sungjong a comentat: „A fost grozav să ținem această transmisiune după mult timp. Sunt atât de fericit că suntem cu toții împreună și sper să fim în fața voastră cu toții data viitoare. Astăzi, sunt cel mai recunoscător fanilor INSPIRIT. Acesta a fost INFINITE!”
Membrii trupei INFINITE au postat apoi mesaje și pe conturile lor de Instagram, prin care au mulțumit fanilor și colegilor lor de trupă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 성규 (@gyu357)

„Prieteni INSPIRIT, vă mulțumesc din suflet, a fost grozav să vă întâlnesc pe toți. De asemenea, le sunt recunoscător tuturor membrilor trupei și sper ca viitorul nostru să fie plin numai cu fericire!! Vă rog să așteptați vești bune în viitor. Vă iubesc pe toți!” – Sunggyu.
 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 장동우 (@ddong_gg0)

„INSPIRIT, vă mulțumesc pentru dragostea voastră constantă! Vă mulțumesc că ne arătați dragostea voastră în diverse feluri! Pentru că am putut sărbători în acest fel cea de-a 11-a noastră aniversare, sper să putem să vă întâlnim pe toți față în față pentru a mai sta de vorbă, la cea de-a 12-a noastră aniversare… Sper ca toți să rămâneți sănătoși și fericiți până atunci. În ultimul rând, am auzit că mâine plouă, așa că aveți grijă să folosiți umbrela! Îi mulțumesc lui Sungjong pentru brățară.” – Dongwoo.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sungjong_infinite (@ssongjjong.ifnt)

Sungjong și-a exprimat dragostea față de colegii săi de trupă și față de fanii INSPIRIT, etichetându-i pe toți membrii și fanii trupei în comentariul său.

La mulți ani, INFINITE!Sursa: koreaboo.com

TAGS: