//Trupa latino americană CNCO, atacată de fanii K-Pop, după ce și-au bătut joc de trupa BTS într-un interviu

Trupa latino americană CNCO, atacată de fanii K-Pop, după ce și-au bătut joc de trupa BTS într-un interviu

Trupa latino de băieți CNCO, cei care au lansat hit-ul „Reggaetón Lento”, au atras atenția recent prin comentariile făcute la adresa trupei BTS.

Recent, cei cinci băieți au dat un interviu pentru o stație locală de radio, timp în care au vorbit despre nominalizarea lor la „2018 iHeartRadio Music Awards”, pentru cea mai bună trupă de băieți pe rețelele de socializare, categorie la care este nominalizată și trupa BTS.

CNCOBTS

Moderatorii emisiunii radiofonice i-au întrebat dacă au auzit de trupa BTS și a spus despre trupa K-Pop: „Ei sunt versiunea coreeană a trupei CNCO”.

Auzind acest comentariu, cei din trupa CNCO au fost, un pic, luați prin surprindere și au râs după care, unul din ei a spus: „Ar vrea ei!” (cu referire la BTS).

Deoarece ei nu s-au oprit doar la aceste afirmații, fanii K-Pop nu au fost deloc fericiți când au auzit cum au încercat să cânte piesa lor „Mamita” în limba coreeană. Cum ei nu cunosc limba coreeană, au bolborosit aiurea niște cuvinte inventate, în timp ce se amuzau copios alături de moderatorii emisiunii.

În timp ce unii fani le-au luat apărarea americanilor, spunând că totul a fost o glumă, doar pentru amuzamentul ascultătorilor, cea mai mare parte a fanilor (sud-coreeni și internaționali) s-au simțit jigniți, gândind că aceștia nu numai că au fost lipsiți de respect față de trupa BTS, ci chiar față de Coreea de Sud.
CNCO este o trupă latino americană de băieți, creată pe 13 decembrie 2015, după ce membrii acesteia au câștigat concursul de muzică „La Banda” creat de Simon Cowell și produs de Ricky Martin. Aceștia au debutat în concerte cu Ricky Martin cântând piesele „Quisiera” și „Tán Facil”. Trupa este formată din cinci membrii: Christopher Vélez, Zabdiel De Jesús, Erick Brian Colón, Joel Pimentel și Richard Camacho. Aceștia și-au lansat primul album numit „Primera Cita” pe 26 august 2016.

Voi ce credeți despre atitudinea acestor băieți?

Sursa: kstarlive.com    

TAGS: