//Trupa Red Velvet s-a întâlnit cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un

Trupa Red Velvet s-a întâlnit cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un

În jur de 160 de artiști sud-coreeni, printre care și trupa de fete K-Pop Red Velvet, au fost trimiși în Coreea de Nord, într-o reprezentație de excepție.

Această mișcare strategică a Coreei de Sud a fost făcută pentru încălzirea relațiilor diplomatice dintre cele două națiuni coreene divizate.

Deși una dintre membrele trupei Red Velvet, Joy, nu a putut participa la acest concert, din cauza programului de filmări a dramei „Tempted”,  în care ea interpretează rolul principal, cu siguranță fetele au fost cap de afiș al concertului din Coreea de Nord, la care, însuși Kim Jong Un, Conducătorul Suprem al Coreei de Nord, a fost prezent.

Ceea ce a surprins cel mai mult a fost reacția acestuia, dar și a publicului. La ultima prestrație a unei trupe K-Pop în Coreea de Nord, publicul a manifestat indiferență și plictiseală. De data aceasta, însă, Kim Jong Un, soția acestuia, Ri Sol Ju și întreg auditoriul au fost foarte zâmbitori și plăcuți impresionați, aplaudând și cântând alături de fete, la un moment dat.

Sursa: kpopmap.com