//Trupa Red Velvet și Seohyun (Girls’Generation) vor cânta alături de cântăreți legendari la Phenian (Coreea de Nord)

Trupa Red Velvet și Seohyun (Girls’Generation) vor cânta alături de cântăreți legendari la Phenian (Coreea de Nord)

Cho Yong Pil, Lee Sunhee, Choi Jinhui, Yoon Dohyun, Baek Z Young, Jung-In, Seohyun, Red Velvet și Ali vor susține două concerte în capitala Coreei de Nord, Phenian, în perioada 31 martie – 3 aprilie a.c.

Este pentru prima data după 11 ani când artiști sud-coreeni vizitează Coreea de Nord, din noiembrie 2007. Red Velvet și Seohyun vor reprezenta idolii K-Pop în acest concert istoric.Și în luna februarie, în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă care au avut loc în Coreea de Sud, apariția fostei membre a trupei Girls’Generation alături de orchestra simfonică și artiști nord-coreeni a surprins pe toată lumea.

 

Compozitorul și cântărețul Lee Yoon Sang, a fost numit șeful delegației sud-coreene pentru summit-ul dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud. El a declarant: „Nu a fost ușor să stabilim playlist-ul concertelor cu cei din Coreea de Nord, deoarece ei nu cunosc multe melodii. Delegația exacta pentru acest summit va fi desemnată în final, după viitoare discuții cu cei din Nord. Conform celor spuse de ministrul nord-coreean, Coreea de Nord a garantat siguranța și confortul delegației noastre, iar o echipă de inspectori din țara noastră va merge la Phenian, de joi până duminică, pentru a verifica condițiile de cazare”.

La acest summit vor participa 160 de personae din Coreea de Sud, artiști, reporteri și persoane oficiale.

Datele exacte ale concertelor nu au fost încă stabilite, în schimb se cunoaște că acestea vor avea loc la East Pyongyang Grand Theatre și Ryugyong Jong Ju Yong Gymnasium.

Acest summit inter-coreean are loc la invitația oficială făcută prin intermediul surorii lui Kim Jong Un (Conducătorul Coreei de Nord), Kim Yo Jong, în numele acestuia, în luna februarie a.c., cu ocazia prezenței acesteia în fruntea delegației nord-coreene la Jocurile Olimpice de Iarnă.
Sursa: koreajoongangdaily.joins.com și kbsworld.kbs.co.kr