//Trupa Super Junior își dorește o reuniune a tuturor celor 13 membri inițiali, într-un show special

Trupa Super Junior își dorește o reuniune a tuturor celor 13 membri inițiali, într-un show special

Inițial, trupa Super Junior a avut 13 membri.

Într-un interviu recent, acordat de către Leeteuk, Eunhyuk și Donghae, aceștia și-au exprimat nostalgia și dorința de a mai fi, măcar o dată pe scenă, toți cei 13 membri ai trupei.

În prezent, trupa Super Junior activează doar cu șase membri, trupa întreagă având, totuși, 11 membri. Cei șase se pregătesc să lanseze un nou album luna viitoare!

Ultima dată când cei unsprezece membri rămași în trupă au fost împreună a fost în anul 2012, la un restaurant chinezesc, înainte de plecarea lui Leeteuk în armată.

Deoarece Kyuhyun este abia la jumătatea serviciului său militar, următoarea dată când cei unsprezece se vor putea, din nou, reuni, va fi după lăsarea acestuia la vatră, în anul 2019.Dar Leeteuk este optimist și speră că într-o bună zi vor reuși să se reunească toți treisprezece, având în vedere că ei sunt mai uniți decât o familie!

El a declarat: „Recent, am văzut la emisiunea „Infinity Challenge” reunirea trupei H.O.T.. Acasă la mine, față în față cu televizorul, există o fotografie cu noi, toți cei treisprezece membri, și văzând cele două imagini față în față, m-am gândit la perioda din 009, când lansam „Sorry Sorry” și când eram toți pe scenă. Poate într-o bună zi, vom sta pe scenă împreună, toți treisprezece, din nou!”.

Deși Hangeng și Kibum au părăsit trupa din motive personale, țin legătura, din când în când, cu ceilalți membri ai trupei.

Să sperăm că într-o bună zi vom putea să îi mai vedem, măcar o dată, pe scenă pe toți cei treisprezece membri inițiali ai trupei Super Junior!
Sursa: koreaboo.com