//Trupa TVXQ a înnoit contractul cu SM Entertainment și plănuiesc un comeback în luna martie

Trupa TVXQ a înnoit contractul cu SM Entertainment și plănuiesc un comeback în luna martie

Yunho și Changmin, membrii trupei TVXQ vor continua activitatea în cadrul companiei SM Entertainment.

Trupa TVXQ a debutat în anul 2004, deci sunt 15 ani de când activează în cadrul agenției SM. O sursă apropiată a membrilor trupei, a declarat: „Cei doi membri au discutat despre planul și viziunea lor pe termen lung alături de compania SM. În timp ce multor cântăreți le este greu să se decidă ce vor să facă atunci când le expiră contractul cu agenția lor, cei doi și-au înnoit contractele în prealabil, bazându-se pe încredere reciprocă.”.Trupa TVXQ va avea o mult așteptată, de foarte mult timp, revenire în Coreea de Sud, în luna martie a acestui an.

Atât Yunho cât și Changmin și-au satisfăcut deja stagiul militar, ei fiind lăsați la vatră în aprilie, respectiv în august anul trecut. După revenirea în activitatea artistică, ei și-au lansat piese solo în luna septembrie a anului trecut.

Noul lor album care va fi lansat va fi primul după 2 ani și 8 luni de la lansarea albumului „Rise As God”.

După lăsarea la vatră, trupa a avut o activitate intensă în Japonia, unde au lansat și albumul special „FINE COLLECTION~Begin Again” în luna noiembrie 2017, care a fost în topul clasamentului Oricon de 6 ori, fapt care este un record pentru un artist din afara Japoniei. Tot în Japonia, au avut 5 mari turnee (dome tour), ultimul având loc în luna iunie a.c., la Nissan Stadium.

Sursa: kbsworld.kbs.co.kr

TAGS: