//Trupe K-Pop care au fost deja uitate

Trupe K-Pop care au fost deja uitate

Iată mai jos 10 trupe K-Pop care au fost deja uitate sau despre care mulți nici nu au auzit1. Idol (1996)
Acești băieți au debutat chiar înaintea legendarei trupe H.O.T. Nu au cunoscut niciodată popularitatea celor de la H.O.T., dar piesa „Bow Wow” a fost una dintre cele mai de succes pieses ale lor. Înaintea companiei Big 3 a fost DSP Media care era, la acea vreme, cea mai puternică casă de producție muzicală din Coreea de Sud.
Trupa Idol a fost considerată prima trupă de idoli adolescenți, cu membri cu vârste între 15 și 16 ani.

2. ShinVi (2002)
SM este una din cele mai prolifice companii de enterteinment sud-coreene, însă cu această trupă de fete au eșuat total. Trupa s-a destrămat doar după 1 an. Una dintre membre, Oh Sang Eun, a apărut în cel de-al patrulea sezon al producției „I Can See Your Voice” unde a fost eliminată în faza finală.

3. ELF (2004)
ELF a fost trupă dance/ballad formată din patru celebrități vechi ale comunității online sud-coreene. Dar trupa nu a avut prea mare succes și, în final s-a destrămat, după ce au apărut tot felul de zvonuri despre una dintre ele, Kim Hani, că ar avea relații amoroase cu băieții din trupa TVXQ.

4. T.T.Ma (1999)
T.T.Ma a fost o trupă pop formată din 5 membre și care a debutat în anul 1999. Liderul trupei, Soy, a fost singura din trupă care și-a continuat cariera muzicală după destrămarea trupei.
5. Papaya (2000)
Trupa feminină cu 5 membre au debuatat în anul 2000 și au scos pe piață 2 albume. Au avut un singur hit, „Listen to me” care a fost preluat de trupa „Oh My Girl”.

6. Morning (2003)
Această trupă a fost, probabil, prima tentativă de creare a unei trupe K-Pop feminină. A fost alcătuită din 4 membre, una dintre ele cântând la vioară (Jang Min Kyung).
Trupa a avut doar un singur hit, „I’ll Make You Happy” de pe singurul lor album. Cea mai cunoscută dintre componentele trupei este rapper-ul și vocalista Baek Bo Ram, care și-a făcut mai apoi o carieră în actorie.

7. LUV (2002)
Acest trio a devenit cât de cât popular după debutul lor cu piesa „Orange Girl” în 2002, dar s-au destrămat doar după un an, posibil și din cauza dorinței fiecăreia dintre ele pentru o carieră solo. Jeon Hye Bin a urmat o carieră solo, apoi a intrat în actorie. De asemenea, actrița Oh Yeon Seo a făcut parte din această trupă.
8. MILK (2001)
Cu mult înainte de a avea succes în actorie, cum ar fi dramele „Another Oh Hae-young” și „Romantic Doctor”, Seo Hyun Jin a fost vocalista principală și dansatoare în această trupă K-Pop. Trupa a debutat în 2001 și au lansat doar un singur album.
Zvonurile spuneau că va exista un comeback cu o piesă cu titlul „Into the New World”.
Vă sună familiar? Da, pentru că aceasta este piesa de debut a trupei Girls Generation și a devenit imediat un hit. Zvonurile mai spuneau că data debutului trupei Girls Generation a fost fixată mai devreme decât a fost programată inițial, tocmai din cauza destrămării trupei Milk.
Una dintre membre, Park Hee Bon a urmat, după aceea, o carieră în actorie.

9. SMASH (2008)
Trupa a fost formată din idoli veterani super-cunoscuți, dar nu a reușit să aibă succesul celot de la H.O.T. SMASH a debutat inițial cu 6 membri dar au rămas în 5 chiar înainte de debutul lor din Japonia. S-au destrămat în 2015.

10. CHAOS (2012)
Piesa de debut al acestei trupe, „She is Coming” a fost chiar bine primită de public. La momentul acela, debutul lor era descris drept unul din cele mai bune debuturi a unei trupe de băieți. Din păcate, celelalte piese lansate nu au mai cunoscut succesul piesei lor de debut.
Sursa: allkpop.com