//Trupele BTS și EXO vor fi onorate cu Dubai Stars în centrul orașului Dubai

Trupele BTS și EXO vor fi onorate cu Dubai Stars în centrul orașului Dubai

BTS și EXO vor avea propria stea în centrul orașului Dubai, capitala Emiratelor Arabe Unite.

Dubai Stars (Stelele din Dubai) este un proiect al celei mai prestigioase și inovatoare companii imobiliare din lume, EMAAR, creatorul master-planului de dezvoltare a orașului Dubai.EMMAR dorește să onoreze pe cele mai prestigioase și talentate celebrități ale lumii, cu un puternic impact asupra societății din întreaga lume, din mai multe domenii de activitate, cum ar fi muzică, film, artă, arhitectură, sport, literatură, influențe pozitive din rețele de socializare, inovații și muncă de caritate. Acest tribut adus personalităților este asemănător cu stelele de pe Aleea Celebrității (Walk of Fame) de la Hollywood, iar Dubai Stars vor decora cel mai important bulevard din centrul orașului Dubai, of Sheikh Mohammed bin Rashid Boulevard.

La ceremonia de deschidere din luna octombrie a acestui an, 400 de personalități vor fi onorate cu propria stea, la finalizarea proiectului fiind prevăzut a exista peste 10.000 de stele.
Trupele BTS și EXO se vor regăsi alături de nume mari de renume internațional, cum ar fi Dwayne Johnson, Jackie Chan sau Shah Rukh Khan.

Fanii vor avea posibilitatea să facă propuneri pentru vedetele lor favorite până pe 31 iulie, pe site-ul oficial The Dubai Stars.

Felicitări, BTS!! Felicitări, EXO!!
Sursa: soompi.com

TAGS: