//Trupele K-Pop iau cu asalt clasamentul Billboard World Albums

Trupele K-Pop iau cu asalt clasamentul Billboard World Albums

Billboard tocmai a publicat clasamentul pentru săptămâna care se încheie pe 29 septembrie, iar trupa BTS se află din nou în topul World Albums Chart, alături de alte trupe sud-coreene.

Astfel, albumul trupei BTS „Love Yourself: Answer” se află pe locul întâi de patru săptămâni consecutive în acest prestigios clasament, fiind urmat de albumul „Love Yourself: Tear”, al aceleiași trupe.

Noul album al trupei GOT7, „Present: YOU”, cu piesa principală „Lullaby”, au intrat în acest clasament pe locul 3.Pe locul 4, se află tot trupa BTS, cu albumul lor „Love Yourself: Her”, album care se află în acest clasament de 53 de săptămâni.

Trupa DreamCatcher și albumul lor „Alone in the City” ocupă locul 7 al clasamentului World Albums. Acest mini-album al lor conține piesa principală (title track) „What”.

Și albumul în limba japoneză „Face Yourself” al trupei BTS rămâne în acest clasament de 16 săptămâni, acum ocupând locul 9.

Locul 11 al clasamentului este ocupat de NCT Dream, cu albumul lor „We Go Up”, fiind a treia lor săptămână în acest clasament.

Albumul „Square Up” a trupei BLACKPINK a urcat pe locul 12, față de #14, pe care se aflau săptămâna trecută, fiind și ele prezente în acest clasament de 14 săptămâni deja.

Ultimul mini-album „WJ Please?”  a trupei WJSN (Cosmic Girls) (care conține și piesa „Save Me, Save You) a intrat în clasamentul World Albums pe locul 14.

Felicitări tuturor artiștilor K-Pop!
Sursa: soompi.com