//Trupele K-Pop țin topul clasamentului Billboard World Albums și în această săptămână

Trupele K-Pop țin topul clasamentului Billboard World Albums și în această săptămână

Faimoasa revistă americană Billboard a publicat clasamentul „World Albums” pentru săptămâna care se încheie pe 23 noiembrie a.c.

Clasamentul „World Albums” se realizează pe baza vânzărilor albumelor artiștilor din întreaga lume, iar primele patru locuri sunt ocupate doar de trupe K-Pop.Astfel, trupa SuperM este pe primul loc pentru cea de-a șasea săptămână consecutiv, cu mini albumul lor de debut „SuperM: The 1st Mini Album”.

Albumele trupei BTS ocupă locurile doi, trei și patru a acestui important clasament, astfel: „Map of the Soul: Persona”, care se află de 31 de săptămâni în acest clasament, este pe locul 2, „Love Yourself: Answer”, care este de 64 de săptămâni în clasament, este pe locul trei, iar pe locul patru se află „BTS World”, album de coloană sonoră pentru jocul lor mobil „Netmarble BTS World”. Albumul „Mono” al liderului trupei BTS, RM, se află pe locul șase, fiind în acest clasament de nouă săptămâni.

Albumul trupei MAMAMOO, „Reality in Black” a intrat pentru prima dată în clasamentul „Billboard World Albums” și se află pe locul 11.

Albumul trupei NCT 127, „We Are Superhuman” este pe locul 13 (este în clasament de 25 de săptămâni), iar GOT7, cu albumul lor este pe locul 14 de două săptămâni.

Felicitări tuturor artiștilor!
Sursa: soompi.com