//Ultimele concerte „Love Yourself: Speak Yourself” ale trupei BTS vor fi transmise live online

Ultimele concerte „Love Yourself: Speak Yourself” ale trupei BTS vor fi transmise live online

Băieții din trupa BTS vor sărbători încheierea turneului lor mondial „Love Yourself: Speak Yourself” prin transmiterea live online a ultimelor două concerte.

Turneul mondial a început în luna mai a acestui an, prin concertul de la Los Angeles, SUA, și se va încheia în Coreea de Sud, unde vor avea loc trei concerte.Cele trei concerte se vor ține la Seul, pe datele de 26, 27 și 29 octombrie a.c., pe Olympics Stadium, una dintre cele mai mari locații din întreaga Coree de Sud. Două dintre aceste concerte vor fi transmise online, prin platforma V LIVE și în numeroase cinematografe multiplex din Coreea de Sud și din întreaga lume.BTS a împărtășit împreună cu fanii săi cele mai prețioase momente ale lor și în trecut, tot prin platforma de streaming V LIVE, cum ar fi concertul lor din data de 2 iulie de la Londra, de pe Stadionul Wembley, idolii K-Pop fiind primii artiști sud-coreeni care au ținut un concert pe acest faimos stadion londonez, precum și recentul show solo din Arabia Saudită.

Această veste este de-a dreptul uimitoare pentru toți ARMY din întreaga lume, care acum se pot bucura de prestația excepțională a trupei BTS.
Concertele care vor fi transmise live sunt cele din 26 și 27 octombrie. Patforma V LIVE a anunțat deja că pe 26 octombrie, transmisiunea va începe la ora 18,00 KST (ora Coreei de Sud), urmând a fi anunțată și ora pentru concertul din data de 27 octombrie (link-ul către V LIVE îl aveți aici).
Sursa: kstarlive.com

TAGS: