//Ultimele noutăți despre viitoarele drame ale actorului Lee Jong Suk și despre plecarea lui în armată

Ultimele noutăți despre viitoarele drame ale actorului Lee Jong Suk și despre plecarea lui în armată

Din câte se pare, nimic nu este sigur în legătură cu viitorul apropiat al actorului Lee Jong Suk!

Astăzi, 24 august a.c., în media a apărut informația că Lee Jong Suk a confirmat acceptarea rolului în viitoarea dramă a canalului tvN, „Younger”, un remake coreean realizat după un popular serial american cu același titlu.
Totuși, agenția actorului a declarat că încă nu este nimic hotărât în legătură cu acest rol.Drama „Younger” spune povestea unei femei de 40 de ani care, pentru a obține o slujbă, pretinde că este mai tânără.

Serialul american, după care se va realiza această producție, a rulat pe micile ecrane americane în luna martie 2015, la canalul TV Land Networks. tvN tocmai a confirmat că sunt în discuții pentru realizarea unui remake coreean bazat pe același scenariu.

Conform știrilor apărute, Lee Jong Suk ar fi primit o ofertă pentru rolul Kang Hyun Oh, un faimos designer de carte, care pare un tip amuzant și distractiv, dar de fapt ascunde un mare secret.

În orice caz, un reprezentant al actorului a declarat că sunt în discuții pentru acest rol dar nu au confirmat nimic în legătură cu acceptarea acestuia  și nici nu confirmă nimic în legătură cu viitoarele drame ale lui Lee Jong Suk.

Mai mult decât atât, sursa a mai precizat că actorul nu a fost înștiințat încă în legătură cu data la care va fi înrolat în armată. El a spus:  „A apărut știrea că actorul plănuiește să se înroleze în armată în prima jumătate a anului viitor. Nici acest lucru nu este confirmat”.

În prezent, Lee Jong Suk se află într-un turneu mondial și așteaptă premiera dramei canalului SBS, „Death Song”.
 Sursa: kpoplove.koreadaily.com

Dacă sunteți interesați, puteți afla totul despre Lee Jong Suk aici.