//Un nou cap de acuzare împotriva lui Seungri în procesul în care acesta este judecat la tribunalul militar

Un nou cap de acuzare împotriva lui Seungri în procesul în care acesta este judecat la tribunalul militar

Ieri, 14 ianuarie 2021, a fost anunțat faptul că Seungri și fostul director executiv al companiei Yuri Holdings, Yoo In Suk, au fost acuzați și de instigare la violență.

În timpul celei de-a șaptea audiere a procesului în care este judecat Seungri, și care a fost mutat la tribunalul militar, deoarece fostul membru al trupei Big Bang a fost înrolat în armată, procurorii militari au mai adăugat un cap de acuzare acestuia, și anume instigare la violență.
Aceștia au explicat că pe 30 decembrie 2015, în timp ce Seungri se afla într-o locație în care se bea, din Gangnam, acesta s-a certat cu un client care a deschis ușa camerei în care el se afla. Seungri a vorbit despre asta în grupul de chat, din care făcea parte și Yoo In Suk, descriindu-l pe acel client și apoi chemând un membru al unei benzi de gangsteri pe care îl cunoștea. Procurorii au declarat că acel gangster l-ar fi așteptat pe acel client în spatele barului, amenințându-l și răsucindu-i mâna pentru a-i lua telefonul, spunând: „Acuzatul Lee Seung Hyun (Seungri) a conspirat cu Yoo In Suk și a amenințat victima pentru a-și demonstra forța. Prin urmare, a fost pus sub acuzare ca principal instigator la violență”.
Avocatul lui Seungri a negat această acuzație și a spus că vor trimite în scris opinia lor la această acuzare, cu toate detaliile.

Cu această nouă acuză, Seungri are deja nouă capete de acuzare pentru care este judecat, acestea fiind: apelare la servicii de prostituție, mediere de prostituție, delapidare, infracțiuni economice, încălcarea legii alimentației publice, jocuri de noroc, încălcarea legii tranzacțiilor valutare, încălcarea legii a unor cazuri speciale de pedepsire a unor infracțiuni cu caracter sexual, iar acum instigare la violență. Dintre toate aceste acuze, Seungri a recunoscut doar încălcarea legii tranzacțiilor valutare.
Sursa: soompi.com