//Un nou cuplu al anului 2018: GDragon (BigBang) și fosta membră a trupei After School, Joo Yeon

Un nou cuplu al anului 2018: GDragon (BigBang) și fosta membră a trupei After School, Joo Yeon

Un nou cuplu, dezvăluit de site-ul Dispatch, al acestui început de an 2018:  GDragon și Joo Yeon.

Dispatch au anunțat anterior că vor dezvălui pentru începutul anului 2018 un cuplu și s-au ținut de cuvânt: ieri, 01 ianuarie 2018 au anunțat ce au descoperit, și anume că membrul trupei BigBang, GDragon și fosta membră a trupei After School, Joo Yeon se întâlnesc în secret.

Cei doi au fost văzuți deseori cum se întâlnesc în apartamentele lor. Ei au mai fost văzuți și înainte într-o mică vacanță pe Insula Jeju, unde au petrecut împreună 4 zile și 3 nopți.

În fotografiile care au fost publicate de către Dispatch, cei doi au fost surprinși cum se întâlneau cu ajutorul managerului trupei BigBang, care a preluat-o cu mașina pe Joo Yeon și a dus-o la locul de întâlnire a celor doi.
În imaginea de mai jos îl vedem pe managerul trupei BigBang  cum o ajută la căratul bagajelor pe Joo Yeon când a ajuns la vila lui GDragon, pe Insula Jeju.

Dacă, într-adevăr informația este corectă, până în prezent neexistând o confirmare din partea niciuneia dintre părți, le dorim și noi să fie fericiți împreună și o relație cât mai lungă!
Sursa: kstarlive.com

TAGS: