//Un nou record în clasamentul Billboard’s World Albums pentru o trupă K-Pop

Un nou record în clasamentul Billboard’s World Albums pentru o trupă K-Pop

Red Velvet a stabilit un record în clasamentul Billboard’s World Albums.Astăzi, 18 iulie, Billboard a dat publicității clasamentul care este valabil până pe 29 iulie. Red Velvet a ajuns nr. 1 în Top World Albums cu noul lor mini-album, „The Red Summer” care conține piesa „Red Flavor”.

Aceasta este a treia oară când o trupă feminină ajunge numărul 1 în clasament, iar acum dețin recordul pentru o trupă feminină K-Pop care ajunge numărul 1 în acest faimos top. Înainte de a lansa această piesă care a ajuns în top, ele au mai lansat piesele „The Red” și „Rookie”.
Piesa „The Red Summer” a ajuns nr 8 și în clasamentul Heatseekers Albums al acestei săptămâni.

Mini-albumul lui Zico (Block B), „Television” chiar de la lansare a urcat pe locul 3 în clasamentul World Albums, în timp ce G-Dragon, cu piesa „Kwon Ji Yong” a urcat până pe locul 4.

Trupa BTS cu piesa „You Never Walk Alone” a rămas în clasament pentru a 18-a săptămână, pe locul 12 și a revenit din nou în top în Social 50 chart.

Tot BTS, cu remake-ul piesei „Come Back Home” a devenit nr. 3 în clasamentul World Digital Song Sales, după ce abia a fost lansată săptămâna trecută.

Între timp, BLACKPINK a ajuns în top 15 World Albums chart, încă o dată, cu mini-albumul lor, „Square Two”.

Felicitări tuturor!!
Sursa: soompi.com