//Un nou record realizat de trupa BTS, record pe care nu l-a mai înregistrat niciun artist străin în Japonia de la Michael Jackson

Un nou record realizat de trupa BTS, record pe care nu l-a mai înregistrat niciun artist străin în Japonia de la Michael Jackson

BTS a înregistrat un nou record, făcând istorie și în clasamentul japonez Oricon!

Astăzi, 19 iunie 2020, compania japoneză Oricon a anunțat că trupa BTS este numărul 1 în topul vânzărilor de albume în prima jumătate a acestui an.
Ultimul album al trupei, „Map of the Soul: 7” este pe primul loc în topul vânzărilor de albume, cu un număr de 429.000 de copii vândute în Japonia. De la lansarea acestuia, din luna februarie, albumul a fost în top în toate clasamentele Oricon zilnice, săptămânale și lunare.

Nu numai că este o mare realizare a idolilor K-Pop într-o altă țară, dar este și un record pe care nu l-a mai realizat niciun alt artist străin în ultimii 36 de ani, de la Michael Jackson, care a fost numărul 1 în 1984 cu albumul său de mare succes „Thriller”.

Și în anul 2019. BTS a fost în clasamentul Oricon pentru prima jumătate a anului, dar atunci a ocupat locul 3.

În prezent, cei șapte băieți se pregătesc de lansarea celui de-al patrulea lor album în limba japoneză, „ Map of the Soul: 7 ~ The Journey ~” pe 15 iulie a.c..

Felicitări, BTS!!
Sursa: soompi.com

TAGS: