//Un nou rol principal oferit actorului Woo Do Hwan într-o viitoare dramă

Un nou rol principal oferit actorului Woo Do Hwan într-o viitoare dramă

În prezent, Woo Do Hwan este în discuții pentru rolul principal ce i s-a oferit într-o nouă dramă.

Astăzi, 10 iunie 2020, o sursă a declarat pentru Ilgan Sports: „Woo Do Hwan se va transforma în Oh Gyu Tae, personajul principal al dramei „Hero” ce va fi difuzată la OCN.
Agenția actorului, însă, a declarat: „Noua dramă „Hero” este unul dintre proiectele pentru care el a primit oferte”.

„Hero” se bazează pe ideea că o forță imensă și invizibilă lucrează într-un mod injust în lumea modernă, deoarece cei care fac fapte bune sunt tratați ca niște infractori. Drama spune povestea unui om obișnuit care luptă împotriva puterii răului care aruncă societatea în haos, în încercarea acesteia de a-și realiza obiectivele.
Personajul oferit spre interpretare lui Woo Do Hwan este un fost procuror, rămas fără slujbă. Acesta a practicat boxul pe timpul liceului, renunțând la acest sport după ce fratele lui mai mare se sinucide într-un mod misterios. El studiază cu ardoare și absolvă Institutul Judiciar, devenind un promițător procuror al unui departament de investigații. Este forțat să demisioneze după ce a lovit un chaebol cu o carte de drept în cap, în timpul unui proces, deoarece nu a putut să-și stăpânească nervii, licența de practicare a dreptului fiindu-i suspendată pe o durată de zece ani.

Woo Do Hwan a terminat recent de filmat pentru drama „The King: Eternal Monarch”, a cărui ultim episod va fi difuzat în această săptămână.
Sursa: soompi.com