//Un politician american i-a numit pe BTS „Socialiști de Zile Mari” („Big Time Socialists”)

Un politician american i-a numit pe BTS „Socialiști de Zile Mari” („Big Time Socialists”)

Un candidat din Florida pentru Congresul Statelor Unite ale Americii, KW Miller, a acuzat K-Pop-ul că se implică în politica americană, făcând referire la trupa BTS.

Internăuții au considerat această afirmație total bizară, rasistă și confuză.
Pe 7 iulie 2020, KW Miller a acuzat-o pe Alexandria Ocasio-Cortez, cunoscută și de inițialele ei AOC, care este reprezentant al SUA pentru cel de-al 14-lea district congresal din New York, că lucrează împreună cu fanii K-Pop pe TikTok pentru „a sabota campania electorală a președintelui”.

Se știe deja că în luna iunie, președintele american Donald Trump a avut o întâlnire cu alegătorii din Tulsa, Oklahoma, la care staff-ul său de campanie anunța o prezență de peste un milion de oameni. În realitate, număr de oameni prezenți la stadionul unde a avut loc întâlnirea a fost extrem de mic.

Ce s-a întâmplat? Majoritatea biletelor de intrare au fost rezervate de către fanii K-Pop și TikTok, care au pus la cale sabotarea acestei întâlniri electorale.
Politicianul american i-a numit pe cei din K-Pop „propagandiști străini” și a făcut referire la trupa BTS numindu-i „Big Time Socialists”, acuzându-i că au conspirat împreună cu Alexandria Ocasio-Cortez să-l submineze pe președintele Trump. În aceeași postare de pe Twitter, Miller i-a menționat și pe liderul nord-coreean, Kim Jong Un, precum și faptul că TikTok este deținut de către China.

Ba mai mult decât atât, politicianul a lansat întrebarea retorică de ce nu sunt citați cei din K-Pop de către Congres pentru „trădare”.

La această postare, au apărut numeroase comentarii în care toți și-au exprimat confuzia și enervarea față de aceste afirmații ale lui KW Miller, numindu-l ridicol, iar senatorul democrat Bernie Sanders l-a ridiculizat pe Miller, mulțumindu-le într-o postare pe Twitter „Big Time Socialists” pentru contribuția lor.

Pe 8 iulie, însă, Miller a mai avut o postare pe Twitter a vorbit din nou despre „Big Time Socialists” într-un clip video, de data aceasta făcând referire și la trupa BTS. El a declarat că este nevoie de oameni ca el în Congres pentru a-și recăpăta țara, pentru a-i băga la închisoare pe cei care fac parte din astfel de mișcări globale sau pentru a-i scoate din afaceri pentru a-l apăra pe președintele Statelor Unite ale Americii.
BTS nu sunt singurii vizați de către acest candidat la Congres, el atacând mai multe celebrități, una dintre ele fiind Beyoncé, acuzând-o că nici măcar nu este afro-americană, ci este italiancă și face parte din gruparea Soros pentru mișcarea care are loc acum în America „Black Lives Matter” („Viețile negrilor contează”).
Sursa: koreaboo.com

TAGS: