//Universitatea Kyunghee a declarat că Yonghwa (CNBLUE) a încălcat regulile de admitere la programul de doctorat

Universitatea Kyunghee a declarat că Yonghwa (CNBLUE) a încălcat regulile de admitere la programul de doctorat

Astăzi, 23 ianuarie 2018, Universitatea Kyunghee din Seul a făcut o declarație vis-a-vis de scandalul în care este implicat membrul trupei CNBLUE, Yonghwa.

Cu puțin timp în urmă, agenția trupei CNBLUE, FNC Entertainment a pretins: „Ni s-a spus că interviul său personal a fost interviul oficial școlar. Profesorul ne-a contactat și ne-a spus că nu avem de ce să ne facem griji”.

Ca răspuns la aceste declarații, Universitatea Kyunghee a declarat: „În niciun caz, interviul de admitere pentru programul de doctorat nu se desfășoară în afara universității. Este o încălcare a regulilor noastre de admitere”.Datorită descoperilor făcute în urma investigațiilor Poliției, admiterea lui Yonghwa la Universitatea Kyunghee a fost anulată.

Au existat speculații cum că el ar fi aplicat pentru continuarea studiilor post-universitare pentru a-și amâna înrolarea în armată, fapt infirmat de agenția FNC Entertainment. Unele surse spun că aceasta este o practică frecvent folosită de cei din industria entertainment-ului pentru amânarea efectuării stagiului militar.
Sursa: allkpop.com

Vedeți și: Universitatea Kyunghee a declarat că Yonghwa (CNBLUE) a încălcat regulile de admitere la programul de doctorat