//V (BTS) a dezvăluit că suferă de urticarie colinergică

V (BTS) a dezvăluit că suferă de urticarie colinergică

V, membrul trupei BTS, a dezvăluit fanilor că suferă de urticarie colinergică, un tip de alergie cauzată de creșterea temperaturii corpului.

Ieri, 14 iulie 2019, V a răspuns la o postare a unui fan de pe BTS Weverse, noua comunitate globală a fanilor trupei BTS, dezvăluind faptul că are simptomele acestei boli cronice de care suferă, chiar în acel moment.Idolul a scris în comentariul său: „Nu, am alergie colinergică. Mă mănâncă, mă mănâncă”.

Urticaria colinergică, boală de care suferă în special cei tineri, este un tip de erupţie a pielii, de dimensiuni mici (1-4 mm), precedate de o senzaţie de arsură şi mâncărime. În cazurile mai grave, pot provoca și dureri abdominale, amețeli sau chiar dificultăți în respirație.

Imediat după această confesiune a lui V, „urticarie colinergică” a devenit unul din cele mai căutate cuvinte pe numeroase portaluri de căutare sud-coreene, pentru că fanii au vrut să afle mai multe detalii despre boala de care suferă idolul K-Pop, pe portalul Naver fiind numărul 1 în topul căutărilor.
Sursa: soompi.com

TAGS: