//V (BTS) a reușit să ajute o fană să salveze viața bunicului ei

V (BTS) a reușit să ajute o fană să salveze viața bunicului ei

Toată lumea știe ce suflet mare și frumos are V, membrul trupei BTS.

Recent, una din fanele trupei BTS (ARMY) a cerut ajutor urgent pe platforma comunității fanilor trupelor BTS, TXT și Gfriend, WeVerse. Ea a scris că bunicul ei se află în stare gravă la spital și a rugat pe cei care au grupa rară de sânge de tip A și Rh negativ, să doneze pentru acesta.Ea a scris: „Îmi cer scuze că postez un mesaj personal pe WeVerse. Vă rog sa mă ajutați. Dacă cineva are grupa de sânge A cu Rh negativ, vă rog să mă contactați. Vă voi căuta eu personal.”

V a răspuns imediat după această cerere a fanei, scriind următorul mesaj tuturor: „Puteți, vă rog, să ajutați această persoană cu grupa de sânge Rh-A?”, mesajul fiind scris atât în limba coreeană, cât și în limba engleză, tocmai pentru a fi înțeles de cât mai mulți fani.

Și, evident, fanii din întreaga lume au răspuns prompt rugăminții lui V, mesajul acestuia fiind distribuit peste tot, rezultatul fiind cel așteptat de toți. Fana, care a scris inițial mesajul, a scris din nou, dând vestea bună că a găsit un donator și mulțumindu-i idolului K-Pop: „Taehyung, mulțumesc din suflet. Ai fost de mare ajutor. Am vorbit cu un fan ARMY care are aceeași grupă de sânge. Mulțumesc foarte mult și îmi cer scuze”.

Ce frumos este atunci când comunitatea K-Pop devine ca o familie unită!
Sursa: kstarlive.com

TAGS: