//Vedeți care este răspunsul oficial al canalului MBN la zvonurile apărute despre părăsirea dramei „Love Alert” a lui P.O. (Block B)

Vedeți care este răspunsul oficial al canalului MBN la zvonurile apărute despre părăsirea dramei „Love Alert” a lui P.O. (Block B)

Echipa de producție a dramei „Love Alert” a lansat un comunicat oficial legat de presupusa plecare a membrului trupei Block B, P.O., din această dramă.

Ieri, 25 noiembrie a.c., în media sud-coreeană a apărut informația conform căreia P.O. ar părăsi drama înainte ca aceasta să se încheie, iar o persoană din interior ar fi declarat chiar: „P.O. va pleca din „Love Alert” în episodul 12. Personajul său va părăsi show-ul în episodul 12 cu scuza că pleacă peste hotare să studieze managementul. P.O. se retrage din această producție din cauza programului său”.Totuși, pentru a clarifica acest lucru, un reprezentant al producției „Love Alert” a clarificat astăzi aceste zvonuri apărute, spunând că P.O. nu părăsește drama: „E dificil să vă dezvăluim scenariul dramei, dar P.O. nu va părăsi producția”.

În această dramă, P.O. interpretează rolul lui Yoon Yoo Joon, fratele mai mic al pesonajului feminin principal, Yoo Yoo Jung, rol interpretat de actrița Yoo Eun Hye).

În prezent, P.O. joacă și în drama canalului tvN, „New Journey to the West 6” și va apărea și în viitoarea dramă „Encounter” (cu Park Bo Gum și Song Hye Kyo), care va avea premiera pe 28 noiembrie a.c.

P.O. și-a reînnoit de curând contractul cu agenția sa, rămânând în trupa Block B alături de ceilalți colegi, cu excepția lui Zico.
Sursa: soompi.com