//Vedeți care este sentința primită de Yang Hyun Suk pentru acuzația de jocuri ilegale de noroc

Vedeți care este sentința primită de Yang Hyun Suk pentru acuzația de jocuri ilegale de noroc

Astăzi, 27 noiembrie 2020, Yang Hyun Suk, fondatorul agenției YG Entertainment, a primit verdictul în procesul în care este acuzat de participare ilegală la jocuri de noroc.

El a fost acuzat în luna iunie a acestui an că în perioada iulie 2015, ianuarie 2019, a jucat în cazinourile din Las Vegas, Statele Unite ale Americii, împreună cu alte patru persoane, jocuri de noroc și unde ar fi cheltuit în jur de 335.460 de dolari.În luna octombrie, procuratura a cerut instanței plata unei amenzi de 10 milioane de woni (aproximativ 9.055 dolari).

Tribunalul Districtului de Vest din Seul a hotărât, însă, ca amenda penală pe care fostul director executiv al companiei YG Entertainment să fie de 15 milioane de woni (aproximativ 13.583 de dolari).

Curtea a luat în considerație suma uriașă cheltuită de acesta pentru jocurile de noroc, dar și faptul că Yang Hyun Suk regretă faptele comise și reflectă la ceea ce a făcut.

În prezent, Yang Hyun Suk mai este anchetat și pentru împiedicarea investigațiilor într-un caz de achiziționare de droguri.Sursa: soompi.com