//Vedeți care sunt cuplurile favorite din dramele anului 2019

Vedeți care sunt cuplurile favorite din dramele anului 2019

Pe 4 noiembrie 2019, site-ul Joy News 24 a publicat rezultatele sondajului realizat de ei, „Best Drama Couple of 2019” (Cel mai bun cuplu din dramele anului 2019).

Sondajul a avut loc în perioada 15 – 22 octombrie 2019 și a fost organizat pentru a sărbători 15 ani de la înființare.Vedeți mai jos TOP 3 a celor mai îndrăgite cupluri din dramele lansate în 2019:

  1. Kang Ha Neul and Gong Hyo Jin

Pe primul loc se află cuplul de actori Kang Ha Neul și Gong Hyo Jin. Ei joacă în drama „When The Camellia Blooms” a canalului KBS2, dramă care încă este în curs de difuzare. Hwang Yong Sik, interpretat de Kang Ha Neul, este un polițist dintr-un mic oraș de provincie, care se îndăgostește de Dong Baek, o mamă care își crește singură copilul, personaj interpretat de Gong Hyo Jin. Telespectatorii sunt încântați de această frumoasă poveste de dragoste, care este cu totul diferită de poveștile clasice din dramele romantice sud-coreene. Atracția dintre cei doi protagoniști nu se rezumă doar la povestea de pe micul ecran, actrița Gong Hyo Jin declarând recent că actorul Kang Ha Neul este cel mai bun coleg de platou cu care a lucrat vreodată.

  1. IU și Yeo Jin Goo

Pe locul doi se află cuplul din drama canalului tvN „Hotel Del Luna”. Drama s-a bucurat de un mare succes în rândul iubitorilor de drame sud-coreene, subiectul fiind unul inedit, povestea mistică de dragoste a proprietarei unui hotel care caza fantomele pe pregătirea pentru drumul spre Viața de Apoi, Jang Man Wol, interpretată de IU, ea însăși fiind o fantomă blocată timp de mii de ani pe pământ, și ultimul manager al acestui hotel, Koo Chan Sung, interpretat de Yeo Jin Goo, care era un om obișnuit dar a fost înzestrat cu puterea de a vedea fantomele. Telespectatorii au fost atrași, în mod special, de dialogurile dintre cei doi, dar și de atracția puternică dintre ei.

  1. Ahn Jae Hong and Chun Woo Hee

Pe locul trei este cuplul Ahn Jae Hong și Chun Woo Hee, care au jucat împreună în drama canalului JTBC „Be Melodramatic”. Drama spune povestea a trei femei aflate la treizeci de ani care încă încearcă să își dea seama ce înseamnă a fi adult. Telespectatorii au fost încântați de interacțiunea dintre Ahn Jae Hong și Chun Woo Hee, spunând că au o „atracție reciprocă nebună”.
Sursa: koreaboo.com