//Vedeți care sunt semnificațiile numelor reale ale membrilor trupei BTS

Vedeți care sunt semnificațiile numelor reale ale membrilor trupei BTS

În spatele a fiecărui nume, în cultura asiatică stă o poveste și o semnificație.

În anul 2014, în timpul unui interviu acordat revistei Haru Hana, membrii trupei BTS a explicat semnificația și originea numelor lor reale.Vedeți mai jos semnificația numelui fiecăruia dintre membri:

Kim Nam Joon (RM)

Numele real al lui RM, liderul trupei BTS, este Kim Nam Joon (김남준 – în alfabetul coreean hangul), care scris în alfabetul hanja (nume coreene scris cu caractere chinezești) se scrie 金南俊. Conform celor spuse de RM, caracterul „南” din numele său înseamnă „Coreea de Sud”, iar semnificația întregului nume este „geniul din sud”.

Kim Seok Jin (Jin)

Numele real al lui Jin este Kim Seok Jin (김석진 – în alfabetul coreean hangul), iar în hanja este 金碩珍. Jin a povestit că numele său i l-a pus bunicul său și înseamnă „marea comoară”.Min Yoon Gi (Suga)

Numele real al lui Suga este Min Yoon Gi (민윤기 – în alfabetul hangul), iar în hanja este 閔玧其. Suha a spus că „其”, este un caracter care a făcut parte din numele familiei sale de-a lungul generațiilor (dar care a dispărut odată cu trecerea timpului) și este folosit și de fratele său mai mare în transcrierea în hanja a numelui său. Despre originea numelui său, Suga a spus că nu este foarte sigur, dar speră să însemne să își trăiască bine viața.

Jung Ho Seok (J-Hope)

Numele real al lui J-Hope, Jung Ho Seok, se scrie 정호석 în hangul și 鄭號錫 în hanja. El a povestit că părinții lui s-au decis asupra numelui ce îl poartă după ce au vizitat un templu. El a mai spus că semnificația numelui său este „un nume care se va răspândi în întreaga țară”. Se pare că predicția numelui său a devenit realitate, ba chiar mai mult decât atât, întrucât numele său s-a răspândit în întreaga lume.

Park Ji Min (Jimin)

Numele real al lui Jimin, Park Ji Min se scrie 박지민 și 朴智旻. Numele i l-a dat bunicul său și înseamnă „înțelepciunea mea va crește mai înaltă decât cerul”.Kim Tae Hyung (V)

Numele real al lui V, Kim Tae Hyung, se scrie în hangul 김태형, iar în hanja 金泰亨. Caracterul „亨”din numele său înseamnă „toate dorințele se vor împlini” sau „totul se va rezolva în final”. El a dezvăluit că bunicul său este un maestru al numelor, adică cineva care crează nume în funcție de persoană sau a carierei care și-ar dori-o părinții. Atât el, cât și bunicul său au nume cu semnificații similare.

Jeon Jung Kook (Jungkook)

Numele întreg al lui Jungkook se scrie 전정국 în hangul și 田柾國 în hanja. Deși nu cunoaște semnificația numelui său, știe că i l-a pus bunicul, care nu mai este în viață și bănuiește că înseamnă „stâlpii națiunii”.
Sursa: koreaboo.com

TAGS: