//Vedeți cât de frumos a vorbit actorul Kim Dong Hee despre mama sa, care l-a crescut singură

Vedeți cât de frumos a vorbit actorul Kim Dong Hee despre mama sa, care l-a crescut singură

Recent, tânărul actor Kim Dong Hee a fost invitatul programului de divertisment a canalului tvN, „You Quiz on the Block”.

Kim Dong Hee, care pe 13 iunie a împlinit 21 de ani, s-a făcut remarcat prin interpretările sale în dramele de mare succes „SKY Castle”, „Itaewon Class” și în seria Netflix „Extracurricular”.
În timpul emisiunii, gazda l-a întrebat: „Cum ai descrie tu persoana „Kim Dong Hee”?”, la care actorul a răspuns: „Cred că am o puternică încăpățânare. Am încercat să schimb această încăpățânare în convingere. E greu de spus că am avut o cale ușoară în viață. Nu a existat niciun moment care să nu fie dificil”.

Kim Dong Hee a dezvăluit un pic tuturor și despre familia sa, spunând: „Am vrut să vorbesc despre asta la un moment dat. Sunt doar eu și mama mea. Ea a trecut prin multe ca să mă crească de una singură. Încă este foarte tânără. Când mă gândesc la asta acum, mă doare inima. Nu a avut șansa să facă prea multe. A sacrificat totul pentru mine și cred că sănătatea ei nu mai este la fel ca înainte. Aș vrea să îi pot da înapoi tinerețea. Vreau să fiu cu ea pentru mult timp”.
Sursa: soompi.com