//Vedeți ce a spus LeeHongki (FTIsland) despre apropiata lui plecare în armată

Vedeți ce a spus LeeHongki (FTIsland) despre apropiata lui plecare în armată

Vocalistul trupei FTIsland, Lee Hongki, a vorbit despre apropiata lui înrolare în armată.

Astăzi, 18 octombrie a.c., Lee Hongki, a susținut o conferință de presă pentru lansarea celui de-al doilea lui mini-album, „DO n DO”, care a avut loc la Jayla Art Hall din Seul, Coreea de Sud.La acest eveniment, Lee Hongki a vorbit mult despre implicarea sa în conceperea melodiilor și a albumului, precum și despre multe alte chestiuni, inclusiv despre motivul pentru care nu se va putea înrola acum în armată.

Hongki a explicat: „Voi merge anul viitor. Am vrut ca toți membrii trupei FTIsland să plecăm în armată cam în același timp, dar maknae al nostru (juniorul trupei noastre), Choi Minhwan) s-a căsătorit și are un copil. Cred că ar trebui mai întâi să aibă grijă de copilul său. Planul nostru de a pleca în armată este ca primul care pleacă să fie hyung al nostru, iar ultimul să fie maknae. Vom reduce timpul dintre plecările membrilor noștri”.

El a continuat: „Deoarece este ultimul meu album înainte de plecarea în armată, am introdus un mesaj pentru fani, cărora le cer să mă aștepte. Au trecut 12 ani de la debutul meu și am lansat numeroase albume. Oricum, nu m-am regăsit 100%. Cred că acesta e un lucru bun. M-am gândit că, după debut, popularitatea mea va scădea repede, dar oamenii încă mă iubesc și mă susțin în continuare”.
Îi dorim și noi mult succes și îi transmitem că ne va fi dor de el atunci când se va afla în armată!

Sursa: kstarlive.com