//Vedeți ce a spus Park Bo Gum la finalul ultimei lui drame „Encounter”, unde a jucat alături de Song Hye Kyo

Vedeți ce a spus Park Bo Gum la finalul ultimei lui drame „Encounter”, unde a jucat alături de Song Hye Kyo

La terminarea dramei romantice „Encounter” (Boyfriend”), în care i-a fost parteneră actrița Song Hye Kyo, în timpul unui interviu, Park Bo Gum a răspuns și la întrebarea care a fost reacția soțului partenerei lui de platou, actorul Song Joong Ki.

Astfel, tânărul actor a explicat: „Eu nu am avut o relație romantică cu „cumnata mea” (Song Hye Kyo), ci cu Cha Soo Hyun (personajul principal feminin din dramă). Cred că Song Joong Ki este prea ocupat cu propria lui muncă, drama „Asadal Chronicles”, așa că nu am primit din partea lui nicio reacție prea mare”.Vedeți mai jos una din scenele în care cei doi protagoniști se sărută:

Park Bo Gum a numit-o pe Song Hye Kyo „cumnată”, asta însemnând că el chiar îl consideră pe Song Joong Ki ca pe propriul său frate mai mare. Așa că, e puțin probabil ca Song Joong Ki să devină gelos pe Park Bo Gum.

În prezent, Song Joong Ki lucrează la noua sa dramă, „Asadal Chronicles”, unde o are ca parteneră pe actrița Kim Ji Won și care va avea premiera în prima jumătate a acestui an.
Sursa: kstarlive.com