//Vedeți cu ce fobii, unele chiar ciudate, se confruntă unii idoli K-Pop

Vedeți cu ce fobii, unele chiar ciudate, se confruntă unii idoli K-Pop

Idolii sunt foarte buni la a-și ascunde orice fel de disconfort sau frici în fața camerelor de luat vederi, dar unii dintre ei se confruntă cu unele fobii peste care trebuie să treacă într-un mod discret.

Vedeți mai jos cinci idoli K-Pop care se luptă cu anumite fobii:
Taeyeon (fostă membră a trupei Girls’ Generation)

Într-un interviu, Taeyeon a dezvăluit frica ei de camerele de luat vederi, care o înconjoară în mod frecvent. Știind cât de mult sunt expuse publicului viețile private ale idolilor, artista a mărturisit că se simte vulnerabilă și nesigură atunci când este îndreptată spre ea o cameră. Pentru a încerca să combată această frică, în momentul în care o cameră de luat vederi se apropie de ea, se uita fix direct spre aceasta.

Sunny (fostă membră a trupei Girls’ Generation)

Sunny are o frică excesivă de zgomotele puternice, iar poverstea din spatele acestei fobii este una tristă. În timpul copilăriei sale, a petrecut mulți ani în Kuweit în timpul Războiul din Golf. Fiind încojurată frecvent de zgomotul armelor și a bombelor, care au speriat-o foarte tare, a rămas și acum cu aceste sechele, fiindu-i frică de zgomotele puternice.

Dasom (fostă membră a trupei SISTAR)

Deoarece conceptul trupei SISTAR era unul sexy, Dasom a dezvoltat în timp o frică de a nu se îngrășa. Aceasta o afectează zi de zi, ajungând până la a scuipa mâncarea, după ce o gustă, de teama de a nu consuma calorii.
Ten (NCT)

Ten are o frică unică de fructe. El a declarat că urăște textura și mirosul fructelor și se teme de ele. Deși le-a mâncat pe când era copil, acum i se face greață doar când se gândește la fructe.

Sojin (Girl’s Day)

Un alt idol cu o frică asemănătoare cu a lui Ten este Sojin. Ei îi este frică de picioarele de pui (ghearele). Deși este o mâncare extrem de populară în Coreea de Sud, aceasta nici măcar nu le poate privi, declarând că întotdeauna are impresia că acestea zboară spre ea și o atacă.
Sursa: kstarlive.com