//Vedeți cum a început povestea de dragoste dintre Yulhee și Minhwan, membrul trupei FTIsland

Vedeți cum a început povestea de dragoste dintre Yulhee și Minhwan, membrul trupei FTIsland

Povestea lor de dragoste a început în culisele unui program muzical.

Yulhee, fosta membră a trupei LABOUM, a apărut în ultimul episod al emisiunii „Happy Together”, unde a vorbit despre soțul său, Minhwan, membru al trupei FTIsland.
Yulhee a mărturisit că a fost atrasă de el chiar din clipa în care l-a văzut prima dată pe Minhwan, în culisele unui program muzical de televiziune: „Prima dată l-am întâlnit în camera de așteptare a unui program muzical. Am fost atrasă de modul în care Choi Minhwan părea neinteresat”.

După doi ani de la prima lor întâlnire, Minhwan a apărut chiar atunci când Yulhee stătea de vorbă cu o cunoștință comună a lor și pe care l-a rugat să le facă cunoștință unul cu el. Artista a declarat că, deși ea a fost cea care a cerut prima să îl cunoască, Minhwan a fost cel care a făcut primul pas, cerându-i să iasă împreună. Ea a spus: „Choi Minhwan și-a mărturisit primul sentimentele. Prima noastră întâlnire a fost pe malul Râului Han”.

După ce Yulhee a rămas însărcinată, ea s-a gândit mult înainte de a-i spune lui Minhwan: „M-am gândit profund la asta și am vrut să am copilul”, iar Minhwan a făcut alegerea evidentă, spunând că-și va asuma răspunderea și chiar i-a dezvăluit mai târziu că s-a simțit jignit că i-a spus despre sarcină după ce s-a gândit mai mult timp”.
Ea a mai povestit și despre susținerea mamei sale în decizia de a păstra copilul, spunând: „Am aflat că sunt însărcinată a doua zi după ce s-a aflat public despre relația noastră. Am continuat activitatea de promovare a trupei timp de câteva săptămâni după asta. Burta mea creștea din ce în ce mai mult și aveam nevoie să port pe scenă un corset, ceea ce nu a fost ușor. Așa că, după terminarea programului nostru, am căzut în genunchi în fața mamei mele și i-am spus. Ea a plâns imediat după ce a auzit asta. Iar apoi, primul lucru pe care mi l-a spus a fost: „Choi Minhwan a spus că e de acord?”, după care mi-a acceptat alegerea și mi-a dat sfaturi bune”.
Și datorită susținerii tuturor celor din jurul lor, a venit pe lume frumosul lor fiu!

De atunci, Yulhee și Minhwan și-au mărit frumoasa lor familie la cinci membri, întrucât pe 11 februarie 2020, au mai venit pe lume încă două frumoase fetițe gemene.
Sursa: koreaboo.com