//Vedeți cum arăta actorul Jung Hae In înainte de a deveni faimos

Vedeți cum arăta actorul Jung Hae In înainte de a deveni faimos

A trecut într-adevăr o lungă perioadă de timp până ce actorul Jung Hae In a reușit să obțină popularitatea de care se bucură astăzi.

Prima experiență actoricească, Jung Hae In a avut-o în colegiu, atunci când a jucat într-un musical. La acea vreme, nu visa să devină actor. Această hotărâre a luat-o în timp ce se afla în armată.Debutul său oficial ca actor a fost în anul 2014, primul său rol fiind în drama de televiziune „Bride of the Century”, ca mai apoi să apară în filmul „The Youth”.

Fanii K-Pop l-au întâlnit pentru prima dată în videoclipul piesei „MOYA” a trupei AOA, atunci când a fost numit „tipul drăguț în geaca de piele”.

Un pas important în cariera sa de actor a fost apariția sa în drama de mare succes „Goblin” ca, mai apoi, să topească inimile fanelor k-drama datorită rolului său din drama „While You were Asleep”.

De atunci, Jung Hae In a reușit să își câștige popularitatea și dragostea fanilor prin interpretările sale impecabile din dramele „Wise Prison Life”, „Something in the Rain” sau din filmele „The King’s Case Note”, „Conspiracy: Age of Rebellion” și multe altele.
Sursa: kstarlive.com