//Vedeți cum l-a convins Eunhyuk pe Heechul să se antreneze alături de ceilalți membri Super Junior

Vedeți cum l-a convins Eunhyuk pe Heechul să se antreneze alături de ceilalți membri Super Junior

Vorbele lui Eunhyuk au fost mai convigătoare ca niciodată și au reușit să îl motiveze pe Heechul să se alăture celorlalți membri la antrenamentele pentru viitorul lor comeback.Toți membrii trupei Super Junior exersează puternic coregrafia pentru apropiatul lor comeback, cu excepția lui Heechul care, stă așezat pe un scaun. Din cauza problemelor cu care, încă, se confruntă la piciorul său stâng, cauzate de accidentul pe care l-a suferit în anul 2006, el nu are voie să își forțeze foarte mult piciorul.
Heechul a sugerat tuturor să fie exclus din această scenă pentru a nu trage în jos prestația colegilor lui, în schimb, să fie prezent doar la piesele tip balade.
Însă Eunhyuk a mers la el și i-a spus: „Hyung, ar fi bine dacă ai putea doar să stai pe scenă alături de noi, chiar dacă numai pentru un moment, așa cum ai făcut la piesa „Sorry Sorry””.


Aceste cuvinte l-au mișcat puternic pe Heechul și l-au motivat să își dea toată silința pentru ca dansul să le iasă bine: „Am fost foarte mișcat și m-am gândit că trebuie să dau totul”.

Vedeți imagini de la antrenamentele băieților aici.

Sursa: kstarlive.com