//Vedeți cum s-a hotărât actorul Choi Jin Hyuk să își modeleze corpul

Vedeți cum s-a hotărât actorul Choi Jin Hyuk să își modeleze corpul

Ieri, 27 octombrie 2019, actorul Choi Jin Hyuk a fost prezent la emisiunea „My Ugly Duckling” (sau „My Little Old Boy”)a canalului de televiziune SBS, ca prezentator special.

„My Ugly Duckling” este un program de divertisment în care sunt invitate mamele celebrităților sud-coreene. În timpul ediției de ieri, gazda permanentă a emisiunii, prezentatorul Shin Dong Yup, l-a lăudat pe actor, spunând că este un fiu bun, dedicat părinților săi.Ca răspuns, Choi Jin Hyuk a făcut următoarea mărturisire: „Când aveam 20 de ani, am muncit intenționat mai mult pentru că trebuia să plătesc datoria părinților mei. Atunci, să îmi lucrez mușchii și corpul, mi s-a părut cel mai greu lucru de făcut. Îmi era jenă cu corpul meu. Asta a fost atunci când am lucrat la drama „Pasta”. Echipa de producție mi-a cerut subit să îmi dau jos cămașa, iar eu am fost singurul care nu am putut face acest lucru. Ceilalți actori erau pregătiți, dar eu eram singurul care nu ridicam greutăți. De atunci, am devenit strict cu dieta mea. Nu am mai mâncat orez timp de un an, ci am mâncat numai piept de pui, cartofi dulci și cartofi. Mi-am dat seama că trebuie să fiu sănătos dacă vreau să am grijă de familia mea”.

Când a fost întrebat ce s-a mai întâmplat cu datoria familiei lui, Choi Jin Hyuk a declarat că a reușit să o plătească înainte de a pleca în armată.Acum, însă, Choi Jin Hyuk are un corp de invidiat, cucerind inimile admiratoarelor sale atât cu zâmbetul lui unic, cât și cu mușchii săi bine lucrați.

[caption id="attachment_13818" align="aligncenter" width="540"] choi_jin_hyuk_15.jpg[/caption]

Ultimul proiect al actorului Choi Jin Hyuk a fost drama „Justice”, lansat în luna iulie a acestui an.
Sursa: soompi.com