//Vedeți declarația lui Park Yoo Chun la conferința de presă legată de acuzația folosirii de droguri alături de fosta lui iubită

Vedeți declarația lui Park Yoo Chun la conferința de presă legată de acuzația folosirii de droguri alături de fosta lui iubită

Astăzi, 10 aprilie a.c., Park Yoo Chun a ținut o conferință de presă în care a prezentat poziția sa față de acuzațiile recente care i s-au adus, și anume că a fost constrâns de fosta lui iubită, Hwang Ha Na, să folosească droguri ilegale.

În primul rând, el a negat toate aceste acuzații și a prezentat publicului o declarație.Vedeți mai jos întreaga sa declarație din cadrul conferinței de presă:

„Bună ziua, sunt Park Yoo Chun.
Am avut multe gânduri și îngrijorări înainte de a veni aici. Am trecut prin clipe grele.
Totuși, după ce mi-am făcut curaj, m-am decis să țin o conferință de presă pentru că am considerat că este corect pentru mine să vorbesc cinstit despre toate acestea chiar eu.
Am făcut tratament pentru depresie. Mult timp am trecut printr-o lungă anchetă și, cu toate că mi s-a dovedit legal nevinovăția, am trecut printr-o perioadă dureroasă, fiind criticat de societate și simțind rușine și vină.
Ar trebui să mă abțin și să autoreflectez și cred că pot să o iau de la început, ca apoi să fiu captiv dorinței de a muri.
În momentele în care nu puteam să mă iert, nu puteam nici să dorm și am căutat refugiul în alcool. Am primit tratament pentru depresie la o clinică de boli mintale și am avut zile în care abia reușeam să adorm chiar cu medicamente pentru somn.
Nu am folosit niciodată droguri. Am fost atât de speriat că s-ar putea interpreta că o celebritate folosește droguri, precum Hwang Ha Na, atunci când am văzut știrea și detaliile despre ancheta privind drogurile.
Am fost terifiat că aș putea să devin cineva care a folosit droguri, deși nu am făcut acest lucru niciodată.
Am fost înspăimântat că, indiferent cât de mult aș nega, nu există nicio cale să evit acest lucru.
Totuși, chiar dacă am fost cercetat de către o agenție de investigații, m-am gândit că ar trebui să spun asta personal, pentru că niciodată în viața mea nu am folosit droguri.
În primul rând, m-am despărțit de Hwang Ha Na la începutul anului trecut, după ce m-am hotărât să ne despărțim. După despărțire, am fost hărțuit și amenințat de Hwang Ha Na. Nu în ultimul rând, ea este cineva care m-a plăcut și a stat alături de mine în anul 2017, când am trecut prin momente dificile și când credeam că întreaga lume mi-a întors spatele, așa că mi-a părut rău.
De aceea ar trebui să îmi cer scuze, să o consolez și să o ascult atunci când m-a contactat brusc sau a venit acasă la mine ca să se plângă, după ce ne-am despărțit.
Atunci eram foarte stresat și adormeam doar după ce luam medicamente. Știu că Hwang Ha Na lua medicamente pentru somn din cauza depresiei, dar eu nu am nimic de-a face cu aceste pastile.
Ea nu a vorbit în fața mea despre faptul că s-a drogat sau a folosit droguri ilegale. După ce ne-am despărțit, mi-a tot spus că simptomele ei de depresie se agravează din ce în ce mai rău.
Am aflat asta de la știri și am fost foarte surprins și trist.
În orice caz, nu am folosit niciodată droguri și nici nu am sugerat asta niciodată. Mă critic în fiecare zi ca să îndur durerea și muncesc din greu să pot juca din nou și să am activități.
Așadar, nici măcar nu îmi pot imagina că aș putea folosi droguri care mi-ar distruge tot efortul pe care l-am depus.
Voi merge cu toată convingerea la secția de poliție ca să fiu cercetat.
Am venit aici cu inima disperată pentru că dacă sunt găsit vinovat de astfel de suspiciuni, cea mai mare problemă a mea, în afară de faptul că îmi voi opri activitățile ca vedeta Park Yoo Chun și mă voi retrage, este faptul că întreaga mea viață va fi nedreaptă.
Vă mulțumesc sincer că ați venit aici și mi-ați ascultat povestea”.

După ce Park Yoo Chun și-a prezentat declarația, s-a retras, fără să accepte întrebările reporterilor.
Sursa: soompi.com