//Vedeți declarațiile din conferința de presă susținută înaintea premierei dramei „Arthdal Chronicles”

Vedeți declarațiile din conferința de presă susținută înaintea premierei dramei „Arthdal Chronicles”

Există multe așteptări înaintea premierei dramei fantastice „Arthdal Chronicles” a canalului de televiziune tvN.

Ieri, 28 mai 2019, la Palatul Imperial din Seul a avut loc conferința de presă pentru lansarea acestei drame, conferință la care au fost prezenți actorii din rolurile principale, Song Joon Ki, Jang Dong Gun, Kim Ji Won și Kim Ok Bin, precum și producătorul, scenaristul și regizorul acestei drame.Producătorul dramei, Kim Won Seok, a declarat: „Nu ne așteptăm la complimente doar pentru că am muncit din greu, dar actorii și întreaga echipă cred că în Coreea de Sud ar trebui să existe o astfel de dramă. Vă rog să evaluați drama după ce urmăriți măcar primele două episoade”.

 

Drama are 18 episoade, a avut un buget foarte mare și este una din cele mai așteptate drame ale acestui an, mai ales cu o astfel de distribuție. Actorii au avut un machiaj tribal, au purtat piei de animale, iar marea majoritate a scenelor au fost realizate pe calculator, pentru a crea o lume imaginară, dar foarte realistică.

Song Joon Ki, care a interpretat rolul unui copil blestemat, Eun Seom, dar care reușește în final să preia controlul ținutului Arthdal, a declarat: „M-am simțit tensionat să apar în această capodoperă, dar am putut să mă bazez pe Jang Dong Gun”.

Actorul Jang Dong Gun, carea interpretează rolul unui erou războinic, dar rival al lui Eun Seom, a spus: „Eu mi-am dorit acest rol și am fost entuziasmat de când am citit scenariul”.

Actrița Kim Ji Won, care interpretează personajul Tan Ya, o femeie fără noroc, dar care devine prima femeie politician al regatului, a declarat: „Am fost fascinată de acest personaj care nu renunță niciodată. Dacă nu aș fi făcut asta acum, nu aș mai fi avut o astfel de oportunitate pe viitor să apar într-un astfel de serial TV ca acesta”.Premiera dramei „Arthdal Chronicles” va avea loc pe 1 iunie 2019.

O așteptăm și noi cu nerăbdare!
Sursa: koreatimes.co.kr